ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Μικρά παιδιά αγκαλιά με τους τεράστιους σκύλους τους (Φωτογραφίες του Andy Seliverstoff )




Ο φωτογράφος Andy Seliverstoff έκανε μια συγκινητική φωτογράφιση που την ονόμασε ‘Little Kids and Their Big Dogs’ που εστιάζει στον άρρηκτο δεσμό μεταξύ μικρών παιδιών και των τεράστιων σκύλων τους.

Ο φωτογράφος, 58 χρονών, πέρασε τέσσερις μήνες βγάζοντας φωτογραφίες στην Αγία Πετρούπολη πριν τελικά επιλέξει τις καλύτερες εκατό εικόνες. 

Ο Andy είναι χρόνια φωτογράφος αλλά μόλις πρόσφατα άρχισε να το παίρνει στα σοβαρά. Έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στα σκυλιά,ιδιαίτερα στους Μεγάλους Δανούς αλλά στις φωτογραφίες του περιλαμβάνει επίσης και Briads, Newfoundlands και τα Black Russian Terriers.

‘Περνώ πάντα αρκετό χρόνο με το σκυλί που είναι μπροστά από τη φωτογραφική μηχανή μου, προσπαθώντας να γνωρίσω όσο καλύτερα γίνεται την προσωπικότητα του μοντέλου- σκύλου μου’, γράφει ο φωτογράφος στην ιστοσελίδα του. ‘Η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας είναι μοναδικός για κάθε ξεχωριστό σκύλο. 

Η ανθρώπινη πλευρά που συχνά βλέπουμε σε αυτά είναι που μας κάνει να δενόμαστε μαζί τους και αυτό προσπάθησα να φωτογραφίσω.’

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες του:




















ΠΗΓΗ. bellastories.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου