ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Χωρίς μετρό την Πέμπτη η Αθήνα.....

ΤΕΤΑΡΤΗ 25-10-2017


 


Με απεργία την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου αντιδρούν οι μηχανοδηγοί στο Μετρό στην επικείμενη ιδιωτικοποίηση με την ένταξη του στο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση.




Παράλληλα επισημαίνουν ότι εξαιτίας αυτής της απόφασης δημιουργείται χάος « που εκτός από τους εργαζόμενους το βιώνουν πλέον και οι εκατοντάδες χιλιάδες επιβατών που χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς. 

Το βιώνουν καθημερινά στις ατέλειωτες ώρες αναμονής στημένοι στις τεράστιες ουρές μπροστά από τα εκδοτήρια για την έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας απεριορίστων διαδρομών, από εργαζόμενους στα πρόθυρα κατάρρευσης από την ένταση των ατελείωτων ωρών εργασίας χωρίς κανένα διάλειμμα».

Καταλήγοντας επισημαίνουν για πολλοστή φορά «ότι την απαράδεκτη κατάσταση την έχει δημιουργήσει η αυταρχική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών προκειμένου να τηρήσει τις χρονικές δεσμεύσεις της στους μελλοντικούς αγοραστές. 

Αυτά που συμβαίνουν τώρα δεν θα είναι προσωρινά. 
Η χαοτική αυτή κατάσταση ξεκινώντας από τα εκδοτήρια αποκτά μόνιμα χαρακτηριστικά σε όλες τις υπηρεσίες του δικτύου και στην τεχνική βάση με ελλείψεις ανταλλακτικών και βασικών μέσων για την ομαλή λειτουργία και συντήρηση του δικτύου». 


ΠΗΓΗ. e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου