ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Αποσάθρωσαν τη δασοπροστασία όλες οι κυβερνήσεις, σκοπός η ιδιωτικοποίηση (AUDIO)

ΔΕΥΤΕΡΑ 14-8-2017





«Όλες οι κυβερνήσεις φρόντισαν η δασοπροστασία να αποσαθρωθεί» τόνισε ο Μιχάλης Μιχαήλ στέλεχος του ΚΚΕ, ανθυποπυραγός ε.α., μιλώντας το μεσημέρι της Δευτέρας στο ραδιόφωνο «Real FM».


 Σημείωσε ότι η πολιτεία θα έπρεπε να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις καιρικές συνθήκες, τα πολλά μέτωπα και τον όποιο σχεδιασμό εμπρησμών αλλά δεν είναι, διότι η πολιτική των κυβερνήσεων είναι η συρρίκνωση των δαπανών για την πυροπροστασία.
 
Όπως είπε από το 2009 κάθε χρόνο μειώνονται 120 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό του Πυροσβεστικού Σώματος και πρόσθεσε ότι εκατοντάδες οχήματα της Πυροσβεστικής είναι σε ακινησία λόγω βλαβών διότι δεν υπάρχουν οι αναγκαίες πιστώσεις.

Ανέφερε ότι αποδυναμώθηκε η δύναμη του Πυροσβεστικού σώματος κατά 4.000 θέσεις από το μόνιμο προσωπικό και δημιουργήθηκαν οι υπό κατάργηση θέσεις πενταετών. 

Σκοπός είναι η ιδιωτικοποίηση που έχει επέλθει ήδη με την αεροπυρόσβεση και η εμπορευματοποίηση, η πώληση της πυρασφάλειας όπως έγινε με τη Fraport και των ιδιωτικοποιημένων οδικών αξόνων. 




ΠΗΓΗ. 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου