ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΖΕΒΕΔΑΙΟΥ, ΠΟΙΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΕΙΧΑΝ;

ΣΑΒΒΑΤΟ 26-11-2016






Του Παναγιώτη Τερζόγλου



Ορισμένοι έχουν μάθει να είναι πάντα, «παιδιά» κάποιου!!!



Εάν ο σιδηρόδρομος δε βρισκόταν σε τέτοιο τραγικό σημείο, θα διασκέδαζα με όσα διαβάζω. Εάν δε, τoυς ανακάλυπτε ο Σεφερλής (το επίπεδο τους μόνο με αυτόν ταιριάζει!!!) θα έβγαζε και μία και δύο παραστάσεις. 

Τι εννοώ;

ΤΑ «ΠΑΙΔΙΑ» ΤΟΥ ΒΕΡΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΑΠΗ
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΑ  «ΠΑΙΔΙΑ» ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ, ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ!!!

Εκτός αυτού, είναι εμφανής η απογοήτευση τους για την «κατάντια» της άλλοτε κραταιάς ΠΑΣΚ και της δημοκρατικής παράταξης!!! Καταγγέλλουν επίσης τα «παιδιά των 3 μνημονίων» και τις παράγκες που είχαν στήσει ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ τα προηγούμενα χρόνια, για να προάγουν τους «δικούς» τους!!!

Έχουν θράσος; 
Μην το ξαναπείτε, το κατάπιαν και αυτό μαζί με άλλα πολλά.

Τα σημερινά «παιδιά» λοιπόν, του Αλέξη και του Καμμένου που τα προηγούμενα χρόνια ήταν μέλη και στελέχη των παρατάξεων ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ, που ήταν μέλη του ΠΑΣΟΚ επί εποχής Σημίτη, Μαντέλη, Βερελή, Τσοχατζόπουλου κ.α. ή ήταν μέλη της Ν.Δ. των Καραμανλή, Λιάπη, Μητσοτάκη, Χατζηδάκη, Βορίδη κ.α. κατηγορούν τα σημερινά μέλη των ΠΑΣΚ, ΔΑΚΕ, ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. 

Τι ξεχνάνε;

1.- Να ομολογήσουν δημόσια ότι είναι παιδιά του Αλέξη, του Καμμένου, του Σπίρτζη, του Κατρούγκαλου, του Πιτσιόρλα, του … Τσαλίδη κ.α. και υπηρετούν τις πολιτικές τους με το αζημίωτο.

2.- Να κάνουν την αυτοκριτική τους γιατί το προηγούμενο διάστημα στήριξαν τις μετατάξεις του 2010 και τον τρενοκτόνο 3891/10. Ορισμένοι μάλιστα από αυτούς, όταν κάναμε κατάληψη στην Καρόλου, ήταν στο γραφείο του Ζηλιασκόπουλου διαπραγματευόμενοι για πάρτη τους και έφευγαν από την πίσω πόρτα μαζί με αυτούς που καταγγέλλουν σήμερα!!! Γι αυτό δεν θίχτηκε ποτέ κάποιος από αυτούς!!!

3.- Να ομολογήσουν ότι ξεπούλησαν τον αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με αντάλλαγμα την αύξηση στα … χιλιόμετρα. Να ομολογήσουν ότι έχουν αντικαταστήσει τις παλιές παράγκες στις οποίες ήταν και αυτοί μέλη, με τη σημερινή παράγκα ΣΥΡΙΖΑ/Δικτύου Σιδηροδρομικών.

4.- Να ομολογήσουν ότι ουσιαστικά συνδιοικούν σήμερα, κυρίως στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στην ΕΕΣΣΤΥ ο νέος Διευθ. Σύμβουλος τους πέταξε έξω) και προάγουν αποκλειστικά και μόνο δικούς τους.

Αν παραδεχτούν όλα αυτά, ίσως ο κόσμος να αρχίσει να τους παίρνει στα σοβαρά. 
Προς το παρόν, ο κόσμος απλώς … τους φοβάται!!!

Υπάρχει εδώ και χρόνια, μια ιδιότυπη ομερτά ανάμεσα σε συνδικαλιστές που σήμερα είναι μέλη της ΠΑΣΚ, της ΔΑΚΕ και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ. 

Πολλά από τα αίσχη και τις παραλείψεις τους, είτε στα συνδικαλιστικά είτε στα υπηρεσιακά τους καθήκοντα, αλληλοκαλύπτονταν. Ορισμένοι από αυτούς θα έπρεπε να «πάρουν πόδι» εδώ και καιρό, αν ο σιδηρόδρομος λειτουργούσε όπως έπρεπε.
 


ΕΣΤΑΛΗ ΑΠΟ .     Π.ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου