ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

«Έχει πανσέληνο απόψε ...», μουσική βραδιά την Παρασκευή στη Σαλαμίνα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-8-2016


Με στόχο την οικονομική στήριξη του Κοινωνικού Ιατρείου και πιο συγκεκριμένα τη συγκέντρωση των χρημάτων για την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών που απαιτούνται για την πλήρη μετεγκατάσταση του και την εύρυθμη λειτουργία του, στον νέο χώρο πού παραχώρησε ο Δήμος Σαλαμίνας, στην Λεωφόρο Φανερωμένης 168, η ανθρωπιστική οργάνωση «Στάση Ζωής» και οι τέσσερις Δημοτικές Κοινότητες του νησιού, -Αιαντείου, Αμπελακίων, Σαλαμίνας και Σεληνίων- διοργανώνουν μεγάλη μουσική βραδιά με γενικό τίτλο «Έχει πανσέληνο απόψε ...», την Παρασκευή 19 Αυγούστου (δεύτερη μέρα της πανσελήνου), στις 21:00, στο Ευριπίδειο θέατρο.
 
Ένας ακόμη στόχος της διοργάνωσης είναι, όπως αναφέρει σχετικό Δελτίο Τύποι, η παρουσίαση στο ευρύτερο κοινό, μουσικών, τραγουδιστών και χορευτών, που ζουν και εργάζονται στην Σαλαμίνα. 

«Τους ανθρώπους αυτούς επιλέξαμε για να πραγματοποιήσουμε μια αυθεντική ελληνική μουσική βραδιά, που πέρα από τους βασικούς της στόχους, γίνεται για να καταφέρουμε να ξεφύγουμε -έστω για λίγο- από την πίεση της καθημερινότητας. 

Αυτό άλλωστε δεν κάνουν πάντα οι Έλληνες, από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα; Ντέρτια, μεράκια, καημοί και βάσανα διυλίζονται στους στίχους και στη μουσική των τραγουδιών κι ύστερα η ψυχή γαληνεύει στις ... γειτονιές του φεγγαριού...», σημειώνεται.

Οι καλλιτέχνες που συμμετάσχουν είναι: 
Νίκος Βυθούλκας -μπουζούκι, 
Γιώργος Ροσσολάτος -πλήκτρα και τραγούδι, 
Μιχάλης Μεγαλούδης -κιθάρα και τραγούδι, 
Γιάννης Τανής -τραγούδι, 
Γιώργος Παπαϊσιδώρου -τραγούδι, 
Βάσω Κουσκουμπέκου -τραγούδι, 
 Γιάννης Γκούφας -μπάσο, 
Ευθύμης Σισμανόπουλος -μπουζούκι, 
Χριστίνα Σισμανοπούλου -τραγούδι, 
Γιάννης Ανδριανός -πλήκτρα, 
Γιώργος Κόχειλας -τουμπερλέκι και χορευτές της σχολής «Chris Dance».

Το εισιτήριο για τη μουσική βραδιά 4 ευρώ (3 ευρώ στην προπώληση), «ώστε να μπορέσουν ακόμη και οι πιο αδύναμοι οικονομικά συμπολίτες μας να συμμετέχουν και να διασκεδάσουν εκείνη τη μέρα».



ΠΗΓΗ. imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου