ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Terry Oldfield – Soraya Saraswati χθές το βράδυ κάτω απο την Ακρόπολη στο Cafe - Πολυχώρος " Αίτιον "

ΚΥΡΙΑΚΗ 12-6-2016



Ο Terry Oldfield συνθέτης και μουσικός με ιδιαίτερα χαρισματική ερμηνεία στα πνευστά (φλάουτο, φλογέρες), αφενός έχει βραβευτεί επανειλημμένως για τις εκπληκτικές του συνθέσεις ως μουσική υπόκρουση σε ντοκιμαντέρ, αφετέρου εμπνέει το κοινό εκείνο που ασχολείται με εναλλακτικές θεραπείες, ρέικι, διαλογισμό, γιόγκα, χαλάρωση, μουσικοθεραπεία. 

Φυσικά έχει συνεργαστεί και με το μικρότερο αδελφό του, διάσημο μουσικοσυνθέτη και πολυ-οργανίστα Mike Oldfield.

H Soraya, δασκάλα yoga, μουσικός και θεραπεύτρια, με τη γλυκιά και κρυστάλλινη φωνή της, τον συνοδεύει στα φωνητικά και στο αρμόνιο, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία μιας ιδιαίτερης, ρομαντικής και αισθαντικής ατμόσφαιρας εσωτερικής γαλήνης και πνευματικότητας.

Ο Τerry και η Soraya λατρεύουν τη χώρα μας, (o Τerry έζησε αρκετά χρόνια στην 'Υδρα), την οποία έχουν επισκεφτεί επανειλημμένως. 



Μετά από προσωπική πρόσκληση φίλων και θαυμαστών τους στην Ελλάδα, αποφάσισαν με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό να συμπεριλάβουν τη χώρα μας στην τρέχουσα πανευρωπαϊκή τους περιοδεία και να μοιραστούν μαζί μας τη μουσική τους .



Χθές το βράδυ στο cafe - Πολυχώρο "Αίτιον" τους απόλαυσαν οι θαυμαστές τους απο κοντά μέσα απο τη γαλήνια μουσική τους και τα πνευστά του Terry Oldfield.

ΚΕΙΜΕΝΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ . ΘΑΝΟΣ ΕΥΘΥΜΕΡΟΣ





 


ΒΙΝΤΕΟ. Terry Oldfield – Soraya Saraswati






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου