ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ – ΟΜΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ

ΤΡΙΤΗ 26-4-2016


Στην έκθεση φωτογραφίας θα παρουσιαστούν φωτογραφίες που έχουν διακριθεί στον πανελλήνιο διαγωνισμό φωτογραφίας με τον ομώνυμο τίτλο ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ, και έχει αγκαλιαστεί από πολλούς νέους δημιουργούς φωτογράφους (πάνω από 500 φωτογράφοι και πάνω  από  2500 Φωτογραφίες).
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΕΔΣΤΕ

Η Ένωση Δημοσιογράφων και Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος (ΕΔΣΤΕ) και η KL Gallery Vassilis Lappas συγχαίρουν όλους τους προκριθέντες, οι φωτογραφίες των οποίων θα λάβουν μέρος στην έκθεση φωτογραφίας Ελλάδα Σχήμα και Χρώμα στην Ολυμπιακή Πινακοθήκη Σπύρος Λούης στο Μαρούσι 10 – 20 Μαίου. 

Η επιλογή ήταν δύσκολη και το έργο της ΕΔΣΤΕ επίπονο, με αποτέλεσμα να ξεπεραστεί κατά πολύ ο αρχικά ορισθείς αριθμός των 15 έως 20 συνολικά φωτογραφιών που θα επιλεγούν, σύμφωνα με το διαθέσιμο χώρο της έκθεσης. 

Πολλές ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας και προσδοκώ σε μια νέα συμμετοχή σύντομα.

Προκριθέντες

 

ΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΤΛΑ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΡΙΑΚΑ – ΛΕΝΑ ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ – ΜΑΝΟΣ ΓΑΜΠΙΕΡΑΚΗΣ – ΜΑΡΙΑ ΡΑΜΠΙΑ – ΠΕΝΥ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ – ΣΙΣΣΥ ΜΠΙΣΤΟΛΑ – ΣΟΦΙΑ ΚΕΦΑΛΑ – ΣΟΦΙΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΟΦΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΝΑΒΑΡΟΥ – ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΠΑΪΡΑΡΑΚΤΑΡΗ – ΕΛΕΝΗ ΨΑΘΑ

Στην έκθεση φωτογραφίας θα συμμετάσχουν και συνεργάτες της KL Gallery Vassilis Lappas, Θάνος Ευθύμερος , Παναγιώτης Μπούρας, Εβελίνα Κωνσταντινίδη-Ziegler, Ευάγγελος Λάππας.




ΠΗΓΗ. klgallery.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου