ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΩ.ΤΑ.ΣΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για ένα ΤΑΞΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 3-2-2016











ΠΡΩ.ΤΑ.ΣΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για ένα ΤΑΞΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΘΗΝΑ 3/2/2016

Ρίχνοντας πλέον και το τελευταίο πέπλο αυτοσυγκράτησης και υλοποιώντας εντολές του κομματικού τους φορέα, να μετατραπούν σε «καθαρό» συνδικαλιστικό φορέα του ΣΥΡΙΖΑ (γι αυτό και η αναφορά στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ στην τελευταία παράγραφο), το ΔΙΚΤΥΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ με την τελευταία του ανακοίνωση, με ημερομηνία 2/2/2016 μετατρέπεται πλέον και φανερά σε κυβερνητική παράταξη.

Παρά το ότι στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά, τόσο στην αντίθεση του Δικτύου στα μνημόνια όσο και στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ, στην επόμενη παράγραφο υπάρχει η εξής αναφορά: Με το  προτεινόμενο  σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό το οποίο απορρέει  από την μνημονιακή   υποχρέωση  που επιβλήθηκε από τους  εκβιαστές  δανειστές  του Ιουλίου …  η οποία αναφορά δηλώνει την απόλυτη υποταγή στην κυβερνητική επιχειρηματολογία.

Η αποδοχή αυτής της επιχειρηματολογίας από το Δίκτυο δεν αθωώνει μόνο το ΣΥΡΙΖΑ και το ΑΝΕΛ αλλά και κάθε κόμμα που θα ισχυριστεί ότι δεν συμφωνεί με τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο μνημόνιο αλλά … επιβάλλονται από τους κακούς ευρωπαίους!!!

Η δεύτερη τρανταχτή περίπτωση αφορά το ασφαλιστικό. Ενώ ισχυρίζονται (για τα μάτια του κόσμου) ότι διεκδικούν (άρα συμφωνούν) τη διατήρηση του κοινωνικού αναδιανεμητικού χαρακτήρα της κοινωνικής ασφάλισης, παρακάτω αντέγραψαν μάλλον από τον Κατρούγκαλο την εξής παράγραφο:  

Να συνδεθεί η πορεία των μικρών και μικρομεσαίων συντάξεων με την θετική εξέλιξη των δημοσιονομικών μεγεθών, ώστε να βελτιωθεί όχι μόνο το «εθνικό» ποσό της σύνταξης, αλλά και το ποσοστό αναπλήρωσης του ανταποδοτικού τμήματος ιδίως για τις προαναφερόμενες συντάξεις.

Εάν αυτό δεν είναι ο ορισμός της κυβερνητικής παράταξης και της συνδικαλιστικής απάτης, τότε δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι. 
 
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Η κυβέρνηση δεν θα υποχωρήσει εύκολα.
Θα υποχωρήσει μόνο όταν ηττηθεί.
Παρά τις προσπάθειες της, όλο και περισσότερος κόσμος αφυπνίζεται και κατεβαίνει στο δρόμο. Πρέπει να πιστέψουμε ότι ούτε αυτή η κυβέρνηση είναι ανίκητη. Να μην αφήσουμε αυτήν την απεργία να πάει χαμένη.

Όλοι οι σιδηροδρομικοί στο δρόμο. Για να μην περάσουν οι ιδιωτικοποιήσεις. 
Για να μην περάσει το ασφαλιστικό που εξαθλιώνει παλιούς και νέους συνταξιούχους και ασφαλισμένους.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 10.30 ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΙΓΓΟΣ






ΕΣΤΑΛΗ ΑΠΟ . ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου