ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Ελληνικό Απόσταγμα 2016

ΔΕΥΤΕΡΑ 25-1-2016



Σας καλωσορίζουμε στην εκδήλωση γευσιγνωσίας «Ελληνικό Απόσταγμα» 2016, με πρωταγωνιστές το τσίπουρο και την τσικουδιά, το ούζο, τα ελληνικά αποστάγματα σταφυλής και τα παραδοσιακά και μη ελληνικά ηδύποτα (λικέρ). 

Όσοι αγαπούν αυτά τα ελληνικά ποτά και θέλουν να δοκιμάσουν, να ανακαλύψουν και να εκτιμήσουν τη διαφορετικότητά τους, ως επώνυμα προϊόντα, πρέπει σίγουρα να επισκεφθούν το «Ελληνικό Απόσταγμα» 2016

Εκεί θα συναντήσουν μία γκάμα ποτών που δύσκολα μπορεί να βρεθεί αλλού μαζεμένη και θα εντρυφήσουν στον πλούτο και στην ομορφιά τους. 

Άλλωστε, όλα τα επώνυμα ελληνικά αποστάγματα και τα παραδοσιακά ηδύποτα της Ελλάδας μπορούν να συνυπάρξουν άψογα μεταξύ τους, όχι όμως και με τα ανώνυμα χύμα, που είναι σίγουρα επιζήμια έως και επικίνδυνα και δεν έχουν καμία θέση στο «Ελληνικό Απόσταγμα».

Σήμερα, λοιπόν, που η αγάπη του κόσμου για τα εν λόγω ποτά αυξάνεται συνεχώς και οι ελληνικές εταιρείες παραγωγής τους βρίσκονται στο ανώτερο επίπεδο που βρέθηκαν ποτέ, όσον αφορά τα προϊόντα που παράγουν, το «Ελληνικό Απόσταγμα» 2016 αποτελεί την αποκλειστικά δική τους εκδήλωση γευστικής δοκιμής, που πραγματικά την αξίζουν. 

Την υψηλή ποιότητα της οργάνωσής του εγγυάται η εταιρεία Vinetum, που η εξειδίκευση και η πείρα της στην επιτυχημένη διοργάνωση εκθέσεων κρασιού και άλλων αλκοολούχων ποτών (Οινόραμα, Διονύσια, Αφρός και Φυσαλλίδες, Ζυθογνωσία κ.ά.) ξεπερνούν την εικοσαετία.


Στην Αίγλη Ζαππείου, Αίθουσα Ολυμπία, στο κέντρο της Αθήνας.
Η Αίγλη Ζαππείου είναι ένας χώρος ιστορικός, που από το 1905 λειτουργούσε για πολλά χρόνια ως καφενείο, δηλαδή ως ο πιο παραδοσιακός χώρος κατανάλωσης ελληνικών αποσταγμάτων.

Κυριακή 31 Ιανουαρίου2016 13:00 - 20:00

Το εισιτήριο για την έκθεση «Ελληνικό Απόσταγμα» 2016 κοστίζει 8 ευρώ και περιλαμβάνει κατάλογο συμμετεχόντων και ειδικό, αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας αποσταγμάτων.



ΠΗΓΗ. apostagmata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου