ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25-9-2015







Πραγματοποιήθηκε την 23η Σεπτεμβρίου 2015 το τακτικό Δ.Σ.
 του σωματείου μας, όπου και συζητήθηκαν τα εξής θέματα:

1)   Ενημερώθηκε το δ.σ. από τον εκπρόσωπο μας που συμμετέχει στην επιτροπή για τον Γ.Κ.Κ. για τα πεπραγμένα της τελευταίας συνεδρίασης της επιτροπής και αποφασίστηκε ομόφωνα να συνεχιστεί η απαίτηση του Σωματείου μας ώστε να συμπεριληφθεί το προσωπικό κίνησης αμαξοστοιχιών στον Γ.Κ.Κ. Σε αντίθετη περίπτωση το Σωματείο μας προειδοποιεί προς πάσα κατεύθυνση ότι θα προβεί σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

2)   Συζητήθηκε το θέμα της υπογραφής νέας Σ.Σ.Ε. και τονίστηκε από όλους η αναγκαιότητα επανέναρξης των διαπραγματεύσεων προκειμένου να επιτευχτεί η τελική συμφωνία.

3)   Εκτενή αναφορά και συζήτηση έγινε για το τελευταίο περιστατικό βίας που σημειώθηκε εναντίον της συναδέλφου μας και αποφασίστηκε να γίνουν από το Σωματείο όλες εκείνες οι ενέργειες που κρίνονται απαραίτητες προκειμένου να διασφαλιστούν αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας για όλους! Ακόμα αποφασίστηκε να γίνει παρέμβαση προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου ο δράστης του τελευταίου περιστατικού να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

4)   Αποφασίστηκε ομόφωνα να γίνει παρέμβαση προς την διοίκηση ώστε να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν η πλήρης αποτύπωση των βαθμών και των ειδικοτήτων στο οργανόγραμμα της εταιρείας.

5)   Αναφέρθηκαν για ακόμα μία φορά τα τεράστια προβλήματα που έχουν προκύψει με το τροχαίο υλικό και καθιστούν πλέον ιδιαίτερα προβληματική την άσκηση των καθηκόντων μας σε όλα τα επίπεδα. Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν διαδοχικά ραντεβού με όλους όσοι εμπλέκονται.

6)   Αποφασίστηκε ομόφωνα ότι σε περίπτωση μη συμμόρφωσης της διευθύντριας εμπορευμάτων ως προς την κείμενη εργατική νομοθεσία, να εξουσιοδοτηθεί το προεδρείο προκειμένου να προσφύγει σε όλα τα αρμόδια όργανα προκειμένου να εφαρμοστεί η νομιμότητα.

7)   Αποφασίστηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί συνάντηση τόσο με τον πρόεδρο της εταιρείας, όσο και με το υπουργείο προκειμένου να συζητηθούν όλα τα παραπάνω ζητήματα.




ΠΗΓΗ. peptrainose

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου