ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Η Αθήνα υποδέχεται την άνοιξη

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ17-4-2015




Ο Συνεταιρισμός Φυτωριούχων Αττικής και ο δήμος Αθηναίων προσκαλούν το αθηναϊκό κοινό, στη μεγαλύτερη ανοιξιάτικη ανθοκομική έκθεση της πρωτεύουσας, η οποία ανοίγει της πύλες της από τις 17 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου, στην πλατεία Κοτζιά. 


 


Υπέροχα, χρωματιστά, ανθισμένα λουλούδια και φυτά, για τον κήπο και τη βεράντα, μας περιμένουν, σε πολύ οικονομικές τιμές.


Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν τις εγχώριες ποικιλίες φυτών, αλλά και να ενημερωθούν από τους έλληνες παραγωγούς σχετικά με τις απαραίτητες ενέργειες, που αφορούν τόσο τη φύτευση όσο και την συντήρηση των φυτών στον κήπο ή στο μπαλκόνι.


Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ (09:00-21:00), με δωρεάν είσοδο!


Διάρκεια: 17 Απριλίου – 3 Μαΐου  
Τοποθεσία: Πλατεία Κοτζιά (Αθήνα)  
Ωράριο λειτουργίας: 09.00 ως 21.00, καθημερινά  
Είσοδος: Ελεύθερη

Πρόσβαση με ΜΕΤΡΟ: Ομόνοια (Γραμμή 1 «Πειραιάς - Κηφισιά», Γραμμή 2 «Ανθούπολη – Ελληνικό») - Μοναστηράκι (Γραμμή 1 «Πειραιάς - Κηφισιά», Γραμμή 3 «Αγία Μαρίνα - Δουκ. Πλακεντίας - Αεροδρόμιο»).


Σχετικά με τον Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αττικής
 

Ο Συνεταιρισμός Φυτωριούχων Aττικής συστάθηκε πριν 42 χρόνια από ένα μικρό αριθμό παραγωγών που αποφάσισαν να ενώσουν τις δραστηριότητες τους. Ο Συνεταιρισμός είναι αγροτικός και σήμερα απαριθμεί περισσότερα από 250 μέλη.


ΠΗΓΗ. newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου