ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Στη δευτέρα παρουσία

ΠΕΜΠΤΗ 18-12-2014

















 Αποκαλυπτική η Νάντια Βαλαβάνη χτες, στην πρωινή εκπομπή του ΜΕΓΚΑ. Μην μπορώντας να αντικρούσει τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ, Ν. Καραθανασόπουλο και την κριτική που έκανε στον ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής του παραδέχτηκε: 
«Είναι αλήθεια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόγραμμα μέσα στην επόμενη τετραετία σαν κυβέρνηση να προχωρήσει σε πλήρη αποκατάσταση των απωλειών που είχε ο λαός»! 

Επιχείρησε, μάλιστα, να δικαιολογηθεί, λέγοντας πως «ο λαός έχει συν 1 εκατομμύριο άνεργους και συν 30% μέση μείωση εισοδήματος...» και να αντιπαρέλθει την κριτική του ΚΚΕ με εξυπνακισμούς του τύπου «αν το ΚΚΕ έχει τη δυνατότητα να μας πει πώς μπορούν να βρουν δουλειά οι άνεργοι, να μας το πει και εμείς να πάμε μαζί», θυμίζοντας τον Τζουμάκα τη δεκαετία του 1990 που πέταγε κάτι τέτοια...
 Για να εισπράξει «πληρωμένη» απάντηση απ' τον Ν. Καραθανασόπουλο: «Με την έξοδο απ' την ΕΕ και την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων. Εμείς το λέμε πολύ καθαρά. 

Μ' αυτό τον τρόπο θα αξιοποιηθεί το σύνολο παραγωγικών δυνατοτήτων και θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της ανεργίας. Και μη αναγνώριση του χρέους. Και στα τρία αυτά ζητήματα, εσείς λέτε ναι και στην ΕΕ, και στα μονοπώλια, και στο χρέος, άρα λοιπόν δεν μπορεί να υπάρξει διέξοδος και το παραδεχτήκατε και εσείς ότι στη δευτέρα παρουσία θα αντιμετωπιστούν οι απώλειες».


ΠΗΓΗ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου