ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Το δύσκολο είναι να μην είσαι μαλάκας

ΣΑΒΒΑΤΟ 26-7-2014


Του Νίκου Μπογιόπουλου

Οι δηλώσεις που ακολουθούν είναι του φίλου του πρωθυπουργού, του ηθοποιού Ρένου Χαραλαμπίδη, ο οποίος πρόσφατα απέκτησε εκπομπή στη ΝΕΡΙΤ. 

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης σε συνέντευξή του στο Popaganda μεταξύ άλλων, δήλωσε:
«Όταν έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ, σοκαρίστηκα. Σοκαρίστηκα, γιατί συνειδητοποίησα ότι το μαύρο το είχαν ρίξει οι καταληψίες. Το σκοτάδι αυτό, ήταν για μένα το μεγαλύτερο σκοτάδι που μπορούσε να γνωρίσει η ΕΡΤ. Κι επαναλαμβάνω: το έριξαν οι καταληψίες». 
Αυτά  είπε – χωρίς ντροπή – ο εν λόγω, διαστρεβλώνοντας μία ιστορία που τη ζήσαμε όλοι και οι μνήμες είναι νωπές.
«Όταν έκλεισε η ΕΡΤ, υπήρχε σχέδιο να συνεχιστεί το πρόγραμμα με κονσέρβες. Μαγνητοσκοπημένα. Υπήρχε ακόμη και η πρόβλεψη για κάποιες ενημερωτικές εκπομπές, υπηρεσιακές. Η κυβέρνηση δεν είχε κανέναν λόγο να ρίξει μαύρο. Όταν κατελήφθη η ΕΡΤ, οι καταληψίες κλείσαν τον πομπό και η ΕΡΤ έγινε σκοτάδι».
Και αυτές οι βρωμιές του ιδίου κυρίου είναι… Ο οποίος στη συνέχεια προσθέτει:
«Επικροτώ απόλυτα το κλείσιμο. Την έζησα από μέσα την ΕΡΤ, ήταν ό,τι πιο διεφθαρμένο μπορούσε να υπάρξει, και δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο έπρεπε αυτή η σαπίλα να διατηρηθεί».
Στις τερατώδεις αθλιότητες του συγκεκριμένου, που ούτε ο ακροδεξιός Μπαλτάκος δεν τόλμησε να ξεστομίσει όταν η κυβέρνηση έριχνε το μαύρο, μερικά σύντομα σχόλια. 
Σχόλιο 1ο: Τέτοιες δηλώσεις είναι χρήσιμες για να γίνονται αντιληπτά τα «προσόντα» βάσει των οποίων προσλήφθηκε ο Ρένος Χαραλαμπίδης να παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι στη ΝΕΡΙΤ. «Προσόντα» που φαίνεται τα διέθετε ήδη από τότε που «ζούσε από μέσα την ΕΡΤ».
Σχόλιο 2ο: Ο κ.Χαραλαμπίδης είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του ότι ξεκίνησε την καριέρα του λέγοντας ένα ψέμα. Φαίνεται ότι την συνεχίζει με τον ίδιο τρόπο.
Σχόλιο 3ο (γενικότερης φύσεως): Το δύσκολο σε αυτή τη ζωή δεν είναι να είσαι καλός ηθοποιός, καλός δημοσιογράφος, καλός τραγουδιστής ή καλός ταβερνιάρης. 
Το δύσκολο είναι να μην είσαι μαλάκας.


ΠΗΓΗ. imerodromos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου