ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η νέα Λεωφόρος!

ΤΕΤΑΡΤΗ 30-4-2014

Παρουσιάστηκαν από τον Γιάννη Αλαφούζο τα πλάνα για την ανακατασκευή της ιστορικής έδρας του Παναθηναϊκού, με τη Λεωφόρο να αποκτά μελλοντικά χωρητικότητα 20.000 θέσεων, σουίτες και άνω διαζώματα. 
 
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε το μεσημέρι της Τρίτης (29/04) στο «Baraonda» το πλάνο που έχει εκπονηθεί για την ανακατασκευή της Λεωφόρου. 
Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος, αλλά και το μέλος του ΔΣ της «πράσινης» ΠΑΕ και πολιτικός μηχανικός, Γιάννης Παναγιωτίδης, το «Απόστολος Νικολαΐδης» σε ένα χρόνο από τώρα θα αλλάξει μορφή, θα έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής και θα αυξηθεί η χωρητικότητά του.

Στο πλάνο των ανθρώπων του «τριφυλλιού» είναι να προστεθούν άνω διαζώματα στις κεντρικές θύρες της Λεωφόρου, σουίτες στις τέσσερις γωνίες του γηπέδου και να δημιουργηθεί εστιατόριο-μουσείο στο ένα πέταλο, απέναντι από τη Θύρα 13. 
Παράλληλα, εντυπωσιακό είναι το σχέδιο και για το εξωτερικό περίβλημα που θα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και πάνω στο οποίο θα μπορούν να προβάλλονται σλόγκαν και λογότυπα στα χρώματα του Παναθηναϊκού με τη βοήθεια προτζέκτορα.


 

ΠΗΓΗ. newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου