ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

"Λευκή Νύχτα" στην Καλαμάτα


ΤΕΤΑΡΤΗ 20-8-2013


Προχωράει η προετοιμασία για την πραγματοποίηση της "Λευκής Νύχτας" στην Καλαμάτα, από τις 8 το βράδυ της 31ης Αυγούστου έως τα ξημερώματα της 1η Σεπτεμβρίου.
Η ολονύκτια λειτουργία των καταστημάτων εμπορίου και υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά τη διάρκεια της οποίας οι τιμές θα…καταρρεύσουν, θα πλαισιωθεί από πολιτιστικές εκδηλώσεις. Για τη διοργάνωση ο δήμος συνεργάζεται με τον Εμπορικό Σύλλογο και το Επιμελητήριο.
«Σκοπός είναι να αποτελέσει η Καλαμάτα το επίκεντρο της Νότιας Πελοποννήσου, να βοηθηθούν οι επαγγελματίες, να πραγματοποιήσει συμφέρουσες αγορές το καταναλωτικό κοινό και να προβληθεί η πόλη», σημείωσε χθες, εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής, η πρόεδρός της Παναγιώτα Ντίντα, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος σε θέματα ανάπτυξης.
Παρατήρησε ότι οι εκδηλώσεις δεν αφορούν μόνο την πλατεία, το Ιστορικό Κέντρο και την Αριστομένους, αλλά και όλους τους δρόμους και τις γειτονιές που υπάρχουν καταστήματα. Ενημέρωσε ότι θα γίνουν μουσικές εκδηλώσεις, αθλητικές επιδείξεις, εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, χορευτικές εκδηλώσεις και πολλές ακόμα εκπλήξεις, στις πλατείες Αμφείας, Οθωνος και 23ης Μαρτίου, Αριστομένους και Κολοκοτρώνη, Αναγνωσταρά, Μητροπέτροβα, Ιατροπούλου, Στοά Καλλικούνη, Κανάρη (μεταξύ Βασ. Γεωργίου και Βασ. Ολγας), τέρμα Αριστομένους (στο πάρκο) και αλλού.
Η κ. Ντίντα ζήτησε από τους εμπόρους και επαγγελματίες που σκέπτονται να διοργανώσουν μιαν ιδιαίτερη εκδήλωση στο πλαίσιο της "Λευκής Νύχτας" να επικοινωνήσουν με την οργανωτική επιτροπή, για τον καλύτερο συντονισμό του εγχειρήματος, στο τηλ. 27213 60722.



ΠΗΓΗ.  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου