ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΔΕΛΤΑ ΕΒΡΟΥ - ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ


ΤΡΙΤΗ 20-8-2013

Ο Φορέας Διαχείρισης πραγματοποιεί οργανωμένες περιηγήσεις στην προστατευόμενη περιοχή του Δέλτα του Έβρου με αφετηρία το Κέντρο Πληροφόρησης (σύμφωνα με το άρθρο 15 Παρ. 2 του Νόμου 2742/1999 είναι υπεύθυνος για την προώθηση, υποστήριξη, οργάνωση και εφαρμογή οικοτουριστικών προγραμμάτων).
Στο Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Έβρου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις οργανωμένες περιηγήσεις που πραγματοποιούνται όλο το χρόνο σε καθημερινά δρομολόγια.
Οι περιηγήσεις περιλαμβάνουν ενημερωτική βιντεοπροβολή , συνοδεία στον υγρότοπο με λεωφορείο του Φορέα Διαχείρισης καθώς και υδάτινη διαδρομή με τις παραδοσιακές πλάβες. Κατά τη διάρκεια της περιήγησης παρέχεται στους επισκέπτες ο κατάλληλος εξοπλισμός παρατήρησης όπως τηλεσκόπια και κιάλια.
---1
Οικοτουρισμός
---2006-003
Οικοτουρισμός

Τα δρομολόγια των οργανωμένων περιηγήσεων είναι:
09:00  (ΔΕΥΤΕΡΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ)
11:00  (ΔΕΥΤΕΡΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ)
13:00  (ΔΕΥΤΕΡΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ)
16:30  (ΔΕΥΤΕΡΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ) (ισχύει από 1 Ιουλίου έως 16 Σεπτεμβρίου)
18:00  (ΔΕΥΤΕΡΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ) (ισχύει από 1 Ιουλίου έως 16 Σεπτεμβρίου)
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προτείνεται η κράτηση θέσεων (Τηλέφωνο κρατήσεων: 25510 61000)

Το πρόγραμμα οικοτουρισμού είναι σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει όλες τις ομάδες επισκεπτών και περιλαμβάνει μεμονωμένους επισκέπτες, γκρουπ αλλά και ειδικές ομάδες όπως σχολεία, ορνιθοπαρατηρητές, φωτογράφους, φοιτητές, κλπ.
Larus-melanocephalus---17
Μαυροκέφαλοι
-Circus-cyaneus-Steve-Mills-hh
Χειμωνόκιρκος
-fot
Ηλιοβασίλεμα
Διαδρομές - Μονοπάτια

Στο Κέντρο Πληροφόρησης παρέχεται επίσης η δυνατότητα στους επισκέπτες να ενημερωθούν για διαδρομές και μονοπάτια ώστε να επισκεφθούν τον υγρότοπο με το αυτοκίνητο, τα πόδια ή το ποδήλατο, σε επιλεγμένες επιτρεπόμενες περιοχές.

 
ΠΗΓΗ. evros-delta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου