ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Τουρκία: Δεύτερος μεγάλος κατασκευαστής στον κόσμο


ΚΥΡΙΑΚΗ 25-8-2013

Τουρκία: Δεύτερος μεγάλος κατασκευαστής στον κόσμο
Ο υπουργός Οικονομίας της Τουρκίας, Zafer Caglayan, δήλωσε ότι η Τουρκία κατέχει τη δεύτερη θέση διεθνώς στον κλάδο των κατασκευών και βρίσκεται πίσω από την Κίνα.
Παραθέτοντας έναν κατάλογο των 250 πρώτων κατασκευαστικών που δημοσιεύεται στο Engineering News Record, ένα διεθνές περιοδικό στον τομέα των κατασκευών, ο Τούρκος υπουργός δήλωσε ότι η χώρα του με 55 επιχειρήσεις, ακολουθεί την Κίνα, που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.
Σε γραπτή ανακοίνωσή του ο υπουργός της τουρκικής Οικονομίας, είπε, επίσης, ότι οι τουρκικές εταιρείες στον κατάλογο του ENR έχουν κύκλο εργασιών 16,8 δις δολάρια το 2012.
Συγχαίροντας τις τουρκικές κατασκευαστικές εταιρείες για την επιτυχία τους, ο Caglayan δήλωσε ότι ο τομέας είχε μια ισχυρή υποστήριξη από τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως διαβάζουμε στο Βαλκανικό περισκόπιο.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα αύξηση των τουρκικών κατασκευαστικών δραστηριοτήτων παρουσιάζεται στη Μέση Ανατολή κατά 9%, ενώ παρατηρείται μια μείωση της τάξης του 10% στην περιοχή της Βορείου Αφρικής.

ΠΗΓΗ: newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου