ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Πάτρα: Αποτελέσματα του πολεοδομικού εργαστηρίου CODEPATRAS με θέμα “Σιδηρόδρομος και Πολεοδομική ανάπτυξη”


ΤΕΤΑΡΤΗ 12-6-2013

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013, 9:30 – 17:30, παρουσία του Δημάρχου Πατρέων κ. Γ. Δημαρά και εκπροσώπων του Δήμου Πατρέων, της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πατρών, του Υπουργείου Ανάπτυξης, των Προέδρων και εκπροσώπων της ΕΡΓΟΣΕ και του ΟΣΕ, καθώς και της Ελβετικής Πρεσβείας, θα παρουσιαστούν στην Αγορά Αργύρη στην Πάτρα, τα αποτελέσματα του πολεοδομικού εργαστηρίου CODEPATRAS με θέμα “Σιδηρόδρομος και Πολεοδομική ανάπτυξη στην Πάτρα”. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν στην Αγγλική γλώσσα.

Στο εργαστήριο, το οποίο διήρκεσε μία εβδομάδα και φιλοξενήθηκε στους χώρους του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, συμμετέχουν το Πολυτεχνείο της Ζυρίχης ΕΤΗ με τον Καθηγητή κύριο Bernd Scholl, το Πανεπιστήμιο Πατρών με τον Αναπληρωτή Καθηγητή κύριο Βασίλη Παππά, και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο της Αθήνας με τον Καθηγητή κύριο Κωνσταντίνο Μωραΐτη.

Στο εργαστήριο συμμετέχουν επίσης 20 περίπου Ελβετοί μεταπτυχιακοί φοιτητές, 10 περίπου μεταπτυχιακοί φοιτητές από το ΕΜΠ, 10 περίπου φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Πατρών, καθώς και οι αντίστοιχοι συνοδοί και πανεπιστημιακοί δάσκαλοι. Επίσης παρευρέθηκαν ως ομιλητές - παρατηρητές, εκπρόσωποι του Δήμου Πατρέων, της ΕΡΓΟΣΕ, των Ελβετικών Σιδηροδρόμων, και ανεξάρτητοι σύμβουλοι πολεοδόμοι και συγκοινωνιολόγοι.

Το εργαστήριο διεξήχθη με την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων ενώ την ευθύνη συντονισμού και οργάνωσης του εργαστηρίου είχε η κυρία Ειρήνη Φρεζάδου, Αρχιτέκτων Πολεοδόμος.

ΠΗΓΗ: http://www.newsnow.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου