ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

«Φύγετε από το ραδιομέγαρο» λέει ο Στουρνάρας στους εργαζομένους της ΕΡΤ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21-6-2013

Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας «έστειλε» μήνυμα στους εργαζομένους της ΕΡΤ να αποχώρησουν από το ραδιομεγάρο της Αγίας Παρασκευής, στο οποίο παραμένουν από την προηγούμενη Τρίτη, όταν και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε το λουκέτο του οργανισμού.

Σημειώνεται πως με ανακοίνωση τους, οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν από τα αιτήματα τους. Μέσα από το προφίλ που διατηρούν στο twitter αναφέρουν πως «μας καλούν να εκκενώσουμε το κτήριο. Συνάδελφοι όλοι στις θέσεις σας»

Σε μια πρώτη του δήλωση, ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στην ΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης δήλωσε: «Οι εργαζόμενοι αρνούνται να δεχθούν την καταπάτηση των θεμελιωδών εργασιακών τους δικαιωμάτων. Θα είναι εδώ για να εκπέμπουν στη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Οι μάσκες έπεσαν. Θέλουν να πάρουν 2.000 άτομα που θα χάσουν όλα τους τα δικαιώματα και το ταμείο ανεργίας και στη συνέχεια, στο νέο φορέα μπορεί να είναι και 50. Η νομική μας υπηρεσία ετοιμάζει εξώδικα για να απαντήσει στα όσα υποστηρίζει ο κ. Στουρνάρας».


ΠΗΓΗ:   www.reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου