ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


ΠΕΜΠΤΗ 13-6-2013


του Αθανασίου Δρούγου*

Οι εξελίξεις θα είναι εντυπωσιακές και ραγδαίες. Άρχισαν με ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ και έφθασαν στην κρατική τηλεόραση. Η χώρα, εξ' αιτίας των χειρισμών Σαμαρά - Κεδίκογλου έχει γίνει περίγελος. Οι άνθρωποι είναι σε παράλληλο σύμπαν. Ο Σαμαράς και οι λοιποί ξέρουνε ότι τελειώνουν, και ότι ο Ομπάμα και πολλοί δυτικοί (πλην κυβερνώντων στη Γερμανία) δεν θέλουνε να τους βλέπουνε. Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει μέλλον, η Ελλάδα τελειώνει. Είμαστε βαθιά στα Τάρταρα, και οι Σαμαράς, Στουρνάρας και Κεδίκογλου θεωρούν ότι είμαστε στην Εδέμ. Οι Βενιζέλος και Κουβέλης, αν πράγματι επιθυμούν να τελειώουν τα πρωτοφανή μαρτύρια που έχει υποβάλλει η τρικομματική εδώ και 12 μήνες τον ελληνικό λαό, να αποσύρουν την στήριξη, και να πέσει η κυβέρνηση. Ήδη υπάρχει πρόταση μομφής από Ανεξάρτητους Έλληνες και Π. Καμμένο. Στην συνάντηση Ομπάμα - Μέρκελ την επόμενη εβδομάδα και στην G-8 αποφασίζονται πάρα πολλά....
ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΗΔΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΕΧΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ. ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ. ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ , ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ. 

Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. Η ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΗΡΙΑΣ. Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. Η ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΕΣΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ. ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ. 

ΟΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΝΩ:

1) ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩ-ΑΤΛΑΝΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΚΟΥΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΔΥΟ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. 

2) ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΠΑΜΑ-ΜΕΡΚΕΛ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 9 ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ G-8.

3) Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ, ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΗ ΘΕΣΗ....

4) ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟ-ΓΑΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΣΑΝΤ, ΕΧΟΥΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ ΠΟΛΥ, ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ.

5)ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ....


* Διεθνολόγος, ειδικός σύμβουλος ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α.

ΠΗΓΗ. http://elkeda.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου