ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Oι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε Αττική και Θεσσαλονίκη διοργανώνουν Εκδηλώσεις σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ με θέμα τον προβληματισμό των φοιτητών γύρω απο τις σπουδές τους


17-3-2013

Εκδηλώσεις σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ, με θεματολογία ανάλογη με το αντικείμενο σπουδών κάθε σχολής ξεκινούν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε Αττική και Θεσσαλονίκη από την ερχόμενη Τετάρτη, δένοντας έτσι τον προβληματισμό των φοιτητών γύρω από τις σπουδές τους με την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
Στην Αττική
  • Τετάρτη, 20 Μάρτη:
-- Οι Οργανώσεις Βάσης Ιστορικού - Αρχαιολογικού, με θέμα «Η δημοκρατία της Βαϊμάρης και η άνοδος του φασισμού», στις 12 το μεσημέρι, αμφιθέατρο 427. Ομιλητής ο Χρήστος Μπαλωμένος, συνεργάτης της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.
-- Οι ΟΒ Γεωλογικού, με θέμα «Ορυκτός πλούτος στην Ελλάδα: Αξιοποίηση για ποιον;», στις 2 μ.μ. Ομιλητής ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Πέμπτη, 21 Μάρτη:
-- Η ΟΒ Η/Υ, με θέμα «Ενημέρωση και διαδίκτυο», στη 1 μ.μ. Ομιλητής ο Γιάννης Κλεφτογιάννης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
-- Οι Οργανώσεις σε ΦΠΨ και Πρόγραμμα Ψυχολογίας, με θέμα «Η μαρξιστική ψυχολογία». Ομιλητής ο Μιχάλης Κουβελάς, ερευνητής και συγγραφέας.
  • Τρίτη, 26 Μάρτη: Οι ΟΒ Νηπιαγωγών και Δασκάλων, με θέμα «Η κατάσταση στα σχολεία και στα νηπιαγωγεία και οι θέσεις του ΚΚΕ» στις 2 μ.μ., στο Χημείο. Ομιλητής ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Τετάρτη, 27 Μάρτη:
-- Οι ΟΒ Φιλολογικού, με θέμα «Ο ρόλος του παιδαγωγού στη διαμόρφωση της προσωπικότητας», στις 12 το μεσημέρι, αμφιθέατρο 427. Ομιλητής ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.
-- Οι Οργανώσεις σε Δημόσια Διοίκηση, ΤΟΠΑ και ΔΕΣ του Πάντειου, με θέμα «Το αβέβαιο μέλλον της Ευρωζώνης». Ομιλητής ο Ηλίας Τσιμπουκάκης, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Πέμπτη, 28 Μάρτη:
-- Η ΟΒ Τουρκικών και Σλαβικών Σπουδών, με θέμα «Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή». Ομιλητής ο Νίκος Ζαχαρόπουλος, στέλεχος της ΚΝΕ.
-- Η ΟΒ Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ, με θέμα «Ενημέρωση και διαδίκτυο». Ομιλητής ο Νίκος Ρεμπάπης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
Στη Θεσσαλονίκη
  • Πέμπτη, 21 Μάρτη: Η Τομεακή Οργάνωση ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, με θέμα «Οι εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και οι θέσεις του ΚΚΕ». Ομιλητής ο Οδυσσέας Μαάιτα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
  • Τετάρτη, 27 Μάρτη:
-- Η ΤΟ Σχολών Γεωτεχνών του ΑΠΘ, με θέμα «Η αγροτική παραγωγή και οι Θέσεις του ΚΚΕ», στις 2 μ.μ., αμφιθέατρο Τσιρογιάννης της Κτηνιατρικής. Ομιλητής ο Ουγγρίνος Αλέκος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.
-- Η ΤΟ ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, με θέμα «Για τις διατροφικές ανάγκες του λαού. Κοινωνικό αγαθό ή αντικείμενο κερδοφορίας των μονοπωλίων; Η θέση του ΚΚΕ», στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
  • Πέμπτη, 28 Μάρτη:
-- Η ΤΟ Φιλοσοφικής ΑΠΘ, βιβλιοπαρουσίαση του έργου του Α. Σ. Μακάρενκο «Παιδαγωγικό Ποίημα», στον Πύργο του Παιδαγωγικού. Ομιλητής ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
-- Η ΤΟ Φιλοσοφικής ΑΠΘ, με θέμα «Ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις. Οχι σε όλα τα ναρκωτικά», στις 6 μ.μ., στη σχολή. Ομιλητής ο Παναγιώτης Γεωργάκας, ψυχίατρος, διευθυντής του Προγράμματος Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ» ΨΝΘ.
  • Τετάρτη, 4 Απρίλη: Η ΤΟ ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, με θέμα: «Νέες τεχνολογίες και νέοι κλάδοι της οικονομίας. Η σύγχρονη εργατική τάξη και το κίνημά της», στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
ΠΗΓΗ: http://www1.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου