ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΤΕ ΕΚΤΡΟΧΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ

 28/01/2013 

Δεν θα επιτρέψουμε τον εκτροχιασμό της χώρας, είπε ο υπουργός κ. Χατζηδάκης ανακοινώνοντας την απόφαση της κυβέρνησης να επιστρατεύσει τους απεργούς στα ΜΜΜ...
Αλήθεια, πιστεύουν ότι η χώρα βρίσκεται πάνω στις ράγες της «νομιμότητας» όταν 1.073 πεινασμένα παιδιά από 69 δημοτικά σχολεία μόνο της Αθήνας ζητούν από το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθήνας να τους στέλνουν μερίδες φαγητού για να σιτίζονται;
Τα παιδιά που πάνε νηστικά και λιποθυμούν στα σχολεία, δεν είναι τα παιδιά των εφοπλιστών, των βιομηχάνων, των τραπεζιτών, των μεγαλοξενοδόχων και των μεγαλοκατασκευαστών. Είναι παιδιά της εργατικής τάξης. Είναι παιδιά των απολυμένων, των ανέργων , των απλήρωτων ή με μισθούς πείνας εργαζομένων. Είναι εγγόνια των συνταξιούχων που οι πολιτικές της ΕΕ και των πολιτικών εκφραστών της στη χώρα μας αφού τους αφαίμαξαν τον ιδρώτα μιας ζωής, αφού τους καταλήστευσαν τα ασφαλιστικά τους ταμεία, τους έχουν στείλει στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Και μόνο ότι υπάρχουν σήμερα, το 2013, με τόσο πλούτο που συσσωρεύτηκε από τον ιδρώτα των εργαζομένων, με τόση πρόοδο της επιστήμης και της τεχνολογίας, παιδιά που πάνε νηστικά στο σχολείο γίνεται φανερό ποιοι εκτροχιάζουν τη χώρα.
Φανερό, επίσης, είναι ότι μόνο οι εργαζόμενοι μπορούν να επαναφέρουν το τρένο της ζωής τους πάνω στις ράγες, με τους ταξικούς και τους συντεταγμένους αγώνες τους, ανατρέποντας όλους αυτούς που κλέβουν τη μπουκιά το ψωμί από τα παιδιά τους.

ΠΗΓΗ: 902.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου