ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Πανελλαδικές εξετάσεις - Μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής


Η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικά της αίτησης-δήλωσης συμμετοχής στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις άρχισε χθες Παρασκευή (16/03).




Έως και τις 29 Μαρτίου θα έχουν τη δυνατότητα οι υποψήφιοι να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση - δήλωσή τους. 

Η διαδικασία άρχισε χθες, παρά το ότι αρχικά από το υπουργείο Παιδείας είχε ειπωθεί ότι πρώτα θα ανακοινωθεί ο αριθμός των εισακτέων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», αυτό δεν κατέστη τελικά δυνατό αφού οι πίνακες δεν είναι ακόμα έτοιμη εξαιτίας και της καθυστέρησης με την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Η υποβολή των αιτήσεων - δηλώσεων αφορά όλους τους υποψηφίους για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις αφορά όλους τους υποψηφίους για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων και τον Επαγγελματικών Λυκείων. 
Η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την 29η Μαρτίου δεν θα γίνεται καμία αίτηση δεκτή.

 Οι μαθητές και απόφοιτοι (υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, που εξετάζονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία προφορικά ή γραπτά κατά περίπτωση, πρέπει έως τις 29 Μαρτίου να υποβάλλουν και σχετική αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο Λύκειό τους.


ΠΗΓΗ. newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου