ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Δωρεάν σχολικά βοηθήματα στο internet για όλους ......

ΣΑΒΒΑΤΟ 30-12-2017



Στο σχολείο περνούν τα παιδιά πολλές ώρες της μέρας...
Γνωρίζουν νέους φίλους, παίζουν στα διαλείμματα, διασκεδάζουν στις εκδρομές, συναντιόνται και εκτός σχολείου για παιχνίδι και διασκέδαση. 

Μα το σχολείο δυστυχώς δεν είναι μόνο διασκέδαση. 



 Υπάρχουν και οι μαθησιακές υποχρεώσεις που πολλές φορές μπορεί να γίνουν αγχωτικές και δυσβάσταχτες στην ψυχολογία μαθητών και γονιών. Το διάβασμα δεν σταματά ποτέ... όλο και περισσότερη ύλη, όλο και περισσότερες εργασίες και όταν τα πράγματα δυσκολεύουν και δεν υπάρχει βοήθεια έρχεται η απογοήτευση και πολλές φορές σταματά η προσπάθεια. 

Το διαδίκτυο όμως, ευτυχώς, έχει μπει στη ζωή μας και εκεί μπορούμε να ανατρέξουμε και να βρούμε ένα χέρι βοηθείας. 

Η εκπαιδευτική πλατφόρμα taexeiola.gr δημιουργήθηκε για αυτό ακριβώς το λόγο. Απευθύνεται στην σχολική κοινότητα και με ένα μόνο κλικ, μπορεί ο μαθητής, ο γονιός και ο εκπαιδευτικός να βρει βοήθεια σε μαθήματα δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου, απαντήσεις στις εργασίες του βιβλίου αλλά και επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό με ερωτήσεις και κριτήρια αξιολόγησης. 

Ο μαθητής μπορεί να χρησιμοποιήσει το βοηθητικό υλικό για την εμπέδωση της ύλης αλλά και την περαιτέρω διεύρυνση των γνώσεών του. 

Τα βιβλία του taexeiola.gr θα τον βοηθήσουν στις εργασίες της ημέρας, στην προετοιμασία για τα διαγωνίσματα, αλλά και για τις προαγωγικές εξετάσεις στο τέλος της σχολικής χρονιάς. 

Τα σχολικά βοηθήματα του taexeiola.gr μπορούν να γίνουν ένας χρήσιμος οδηγός για τους μαθητές όλων των τάξεων. 

Ειδικά όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα για εξωσχολική βοήθεια, δεν χρειάζεται πλέον άγχος αφού ένα μικρό διαδικτυακό φροντιστήριο είναι εκεί και σε περιμένει. Χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση μπορείς να το έχεις οποιαδήποτε στιγμή στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σου.



ΠΗΓΗ. newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου