ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Πώς θα δείτε αν το όχημά σας είναι ασφαλισμένο (ΕΦΑΡΜΟΓΗ)

ΔΕΥΤΕΡΑ 19-6-2017


 

Έφτασαν τα ειδοποιητήρια μέσω ΤΑΧΙSnet και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε 1.151.000 κατόχους πιθανών ανασφάλιστων οχημάτων με τα οποία καλούνται να ασφαλίσουν τα οχήματά τους και να καταβάλλουν το ειδικό παράβολο των 250 ευρώ εντός διμήνου. 



Διαφορετικά οι Αστυνομικές Αρχές θα προχωρήσουν στην αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας τους και των πινακίδων των οχημάτων τους.

Τα οχήματα αυτά εντοπίστηκαν κατά την διασταύρωση που διενήργησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων μεταξύ του συνόλου των κυκλοφορούντων οχημάτων και του αρχείου των κυκλοφορούντων με ασφαλιστική κάλυψη (στις 6/6/2017).

Ταυτόχρονα όσοι θέλουν να ελέγξουν αν το αυτοκίνητό τους βρίσκεται στη λίστα των ασφαλιστικών εταιρειών ως ασφαλισμένο μπορούν να το κάνουν με την εφαρμογή online επιβεβαίωσης.

Η σχετική εφαρμογή είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Επικουρικού Κεφαλαίου Αυτοκινήτου, hic.gr. σε μια ευρύτερη προσπάθεια του να παταχτεί το φαινόμενο των ανασφάλιστων αυτοκινήτων, αλλά και των πλαστών ασφαλιστικών συμβολαίων .

Ο ασφαλισμένος αρκεί να βάλει στην σχετική φόρμα τον Αριθμό Κυκλοφορίας του οχήματος του και το ΑΦΜ και η σχετική εφαρμογή θα του εμφανίσει όλα τα στοιχεία του ασφαλιστήριου, δηλαδή εταιρία που έχει ασφαλιστεί, περίοδος ισχύς του και ποιες ασφαλιστικές καλύψεις αστικής ευθύνης έχει.



ΠΗΓΗ. newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου