ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Τέλος εποχής για τον ΔΟΛ ;

ΤΡΙΤΗ 20-12-2016


Οι εξελίξεις στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, και κυρίως στις εφημερίδες του, «Τα Νέα» και «Το Βήμα», αποτελούν σήμερα το πρώτο θέμα της «Αυγής». Η εφημερίδα του αφιερώνει μεγάλο μέρος του πρωτοσέλιδου της στα ζητήματα του Τύπου, σχολιάζοντας με δυο λέξεις, «Κακά Νέα» τα τεκταινόμενα, «παίζοντας» προφανώς με τον τίτλο της ιστορικής εφημερίδας του Οργανισμού.

«Τέλος εποχής για τον παραδοσιακό Τύπο», είναι ο υπέρτιτλος, ενώ στο πρωτοσέλιδο αναφέρεται ακόμα πως «η διαφαινόμενη "πτώση" ενός μεγάλου και ίσως του πιο παραδοσιακού συγκροτήματος Τύπου στη χώρα», προοιωνίζεται «κακά μαντάτα για την ενημέρωση, την πολυφωνία και εν τέλει τη Δημοκρατία». 

Στις εσωτερικές σελίδες της «Αυγής» φιλοξενείται αναλυτικό ρεπορτάζ για όσα συνέβησαν χθες το απόγευμα στον ΔΟΛ, όταν ελήφθη η απόφαση για απεργία από τους εργαζόμενους, ενώ ξεχωριστό κομμάτι αναφέρεται στο «Πώς δεσμεύτηκαν τα χρήματα από τις τράπεζες». 


Αυτό που επισημαίνει η εφημερίδα του, είναι το γεγονός πως η απεργία μπορεί τελικά να οδηγήσει στην «αρχή του τέλους για τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, ίσως το ισχυρότερο παραδοσιακό συγκρότημα Τύπου στη χώρα, από τις μεγάλες και κραταιές επιχειρήσεις Τύπου στο παρελθόν, με σημαντική πολιτική επιρροή και παλαιότερα αποφασιστική συμβολή στην πολιτική ζωή της χώρας».







ΠΗΓΗ. protothema.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου