ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Το μοναστήρι να 'ναι καλά! Της Λιάνας Κανέλλη

ΚΥΡΙΑΚΗ 18-9-2016


Το ήθος της αριστεράς (φυσικά made in Greece) μαζί με το ιατρικό ιστορικό και τις πρόσφατες εξετάσεις ηγετών (υποψήφιων) τύπου Τραμπ και Κλίντον είναι οι δυο πιο παραφουσκωμένες (με το αζημίωτο) μετοχές στο παγκόσμιο χρηματιστήριο της κατάκτησης της εξουσίας των εντυπώσεων (και διά των εντυπώσεων).

Η σύγχρονη προπαγάνδα (στην οποία τα συριζάκια διαθέτουν master) θέλει τον ψηφίζοντα λαό, δηλαδή μια χειραγωγημένη κατά περίσταση μειο - πλειο - ψηφία να κατεβάζει τα βρακιά της στην πρώτη εντύπωση έτσι ώστε να μην παίρνει πρέφα το επόμενο βήμα. 

Αυτά είναι τα σύγχρονα αριστεροδέξια και σοσιαλφασιστικά παπατζιλίκια. Τρανό παράδειγμα οι... άδειες. Δε θα σταθώ σε λεπτομέρειες, με τις οποίες μπουχτίζει το φιλοθεάμον κοινό. Ας πάμε όμως στα αόρατα, παρότι πολυδιαφημισμένα παρασκήνια.

Τα λεφτά των καναλαρχών κατά ένα μέρος αποδεικνύονται προσδοκίες δανείων από βοσκοτόπια φίλων, όπου βεβαίως έχουν ερωτηθεί και συναινέσει τα πρόβατα ελευθέρας αριστερής βοσκής. 
 
Οι άνεργοι (όχι μόνον δημοσιογράφοι) των καναλιών προτρέπονται από τον ψαλιδοχέρη Κατρούγκαλο να ανοίξουν μπλόγκια και σάιτς, μετά το λίφτιγκ που τους έχει κάνει τζάμπα ο δόκτωρ Πολάκης - Φρανκεστάιν. 
Αυτά είναι που τραβάνε την προσοχή. 
 
Ουδείς μες στη βαβούρα θα δώσει προσοχή στο ταξίδι του Γκιούλιβερ - Νίκου Παππά στο ωραίο, δημοκρατικό, μέλος του ΝΑΤΟ, πατρίδα των ιδιοκτητών του χρυσού της Χαλκιδικής, έδρα του fund των Καναδών πυροσβεστών που είναι ένας απ' τους δανειστές μας, στον... Καναδά! 
 
Την ώρα, δηλαδή, που ο Κουρής εξαγνίζει την ελληνική διαπλοκή στη Βουλή, ο Νίκος Παππάς πάει στον Καναδά σε forum που φέρει τον βαρύγδουπο τίτλο «Παγκόσμια πρόοδος 2016». 
 
Σ' αυτό θα φτιαχτεί το επόμενο «αριστερό αφήγημα» (προσοχή στη λέξη αφήγημα που αντικατέστησε στο διεθνές πολιτικό λεξιλόγιο τη λέξη παραμύθι). 
 
 Στο forum 200 εκπρόσωποι από 20 χώρες θα δικτυώσουν (!) προοδευτικά ινστιτούτα, κινήσεις, πρωτοβουλίες και δεξαμενές σκέψης (δηλαδή μπλόγκια, σάιτς, ΜΚΟ, επιδοτούμενες ομαδούλες, συνιστώσες ενσωματωμένων διανοουμένων, φράξιες ανέργων που κολλάνε μεταξύ τους διά της καινοτομίας) για να επιτευχθεί παγκόσμια ευημερία μέσω της διαφορετικότητας της ψηφιακής δημοκρατίας και άλλων τέτοιων θυλάκων απορρόφησης του αριστερού ηθικού χρήματος...
 
Οποιος κόπτεται για τη νομιμότητα των προβάτων που γεμάτα χαρά υποθηκεύουν το μελλοντικό τους κουρεμένο μαλλί θα βγάλει άκρη μόνον αν ακούσει τον Παππά να «δίνει μορφή στην παγκοσμιοποίηση με κοινωνικούς συνεταιρισμούς και εθνική ευημερία σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο» γιατί, μα το Χριστό, αυτό είναι ακριβώς το θέμα της ομιλίας του.
 
Συστοιχηθείτε τώρα! 
Τι συμμετοχή σε φεστιβάλ σαν της ΚΝΕ κι αντιφασιστικές συναυλίες για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα απ' τα φασισταριά της εκλεγμένης ναζιστικής Χρυσής Αυγής! 

Αυτά είναι για νέους της περασμένης εποχής. 
Οι σύγχρονοι νέοι με αριστερό ήθος πρέπει να μπουκάρουν, σαν καινοτόμοι Πιτσιρίκοι, στη γούρνα με τα προοδευτικά λεφτά και να στήσουν συριζαίικα δίκτυα think tanks κι άλλα τέτοια γεννήματα του μέλλοντος του Σύριζα, να πλουτίσουν και να μετατρέψουν το τρίτο μνημόνιο σε θεατρικό έργο που πρόθυμα θα ανεβάσει το παγκόσμιο θέατρο τέχνης Κάρολος (τι Κουν τι Μαρξ, η αγάπη για την τέχνη μάς ενώνει)...

Αν η εξαπάτηση της διακυβέρνησης Συριζανέλ ήταν (που βεβαίως είναι) ηλεκτρονικό παιχνίδι που παίζεται ζωντανά (live game) στην ευρωατλαντική καπιταλιστική πίστα, σύντροφοι προσοχή! 
 
Οι συριζαίοι πέρασαν ήδη στην επόμενη πίστα, με τον Γκάμπριελ, τον Τριντό και τ' άλλα τα καλά παιδιά. 
Το μοναστήρι να 'ναι καλά κι από τους καλόγερους (τους Καλογρίτσες) χίλιοι...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου