ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

«Φεστιβάλ Άρδας 2016» Από 26 έως 31 Ιουλίου

ΚΥΡΙΑΚΗ 24-7-2016




Κάθε Ιούλιο στις όχθες του ποταμού Άρδα, σ’ ένα ιδιαίτερα ειδυλλιακό τοπίο, διοργανώνεται το γνώριμο πια μουσικό φεστιβάλ.




Ο χώρος των εκδηλώσεων απλώνεται σε μια καταπράσινη έκταση κοντά στο χωριό Καστανιές και φιλοξενεί χιλιάδες νέους από κάθε γωνιά της χώρας. 

 Εκεί οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εναλλακτικές διακοπές, να κατασκηνώσουν στη φύση, να χαρούν την καλή παρέα, να θαυμάσουν από κοντά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και να έρθουν σε επαφή με τη μουσική, την τέχνη και τον αθλητισμό.

Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται θεατρική σκηνή, περίπτερα ενημέρωσης, καφετέρια, υπαίθριοι χώροι εστίασης και φυσικά η κεντρική μουσική σκηνή. 

Οι εκδηλώσεις, σχεδιασμένες για όλα τα γούστα, έχουν θεατρικές παραστάσεις, αγώνες beach volley, ιππασία, moto cross, αγώνες 4×4 και, φυσικά, μοναδικές συναυλίες στις οποίες συμμετέχουν πολλοί γνωστοί τραγουδιστές.

Το φετινό πρόγραμμα θα διαρκέσει από 21 έως 26 Ιουλίου και περιλαμβάνει σημαντικούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως οι Gus G, Balkan Fanatik (Ουγγαρία), Milenita (Βουλγαρία), Popa Sapka (Ρουμανία) και οι δικοί μας Φωτεινή Βελεσιώτου,  Δήμητρα Γαλάνη, Πέγκυ Ζήνα, Παντελής Θαλασσινός, Ιmam Baildi, Λιζέτα Καλημέρη, Αρετή Κετιμέ, Βαγγέλης Κορακάκης, Στέλιος Λεγάκης, Νατάσα Μποφίλιου, Demy, Βασίλης Σκουλάς, Ζωή Τηγανούρια και Κώστας Χατζής.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Σε ότι αφορά το συναυλιακό μέρος του Φεστιβάλ , ξεκινά στις
26/7 Swimsuit competition on the islet of Arda with dj set
27/7 X- Factor live show
28/7 Koza Mostra- Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Γιάννης Ζουγανέλης
29/7 Basska – Locomondo
30 /7 Μαλού- Έλενα Παπαρίζου - Ησαΐας Ματιάμπα - Μύρωνας Στρατής
31/7 Ευριπίδης Νικολίδης, Γιάννης Τζουανόπουλος (Λαϊκά φεγγάρια στα παραμύθια του μπουζουκιού. Αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο και στον Πασχάλη Τερζή.) Ελένη Βιτάλη – Γλυκερία- Smyrna - Zekiye Yurekli

Πως θα φτάσετε στον χώρο

Με αυτοκίνητο: Στο χώρο του φεστιβάλ μπορείτε να φτάσετε μέσω της Εγνατίας οδού (Ε85). Ακολουθείτε τον κόμβο Καστανεών ο οποίος βρίσκεται 17 χιλιόμετρα βόρεια της Ορεστιάδας. 

Οι Καστανιές απέχουν ένα χιλιόμετρο από τον κόμβο της εθνικής οδού. Από την κεντρική πλατεία του χωριού στρίβοντας αριστερά και σε απόσταση 500 μέτρων συναντάτε τον ποταμό Άρδα και το χώρο των εκδηλώσεων. 

Χιλιομετρικές αποστάσεις
• Χώρος εκδηλώσεων – Καστανιές: 500 μ.
• Καστανιές – Ορεστιάδα: 17 χλμ
• Καστανιές – Αλεξανδρούπολη: 135 χλμ.
• Καστανιές – Θεσσαλονίκη: 430 χλμ
• Καστανιές – Τουρκία (Τελωνείο): 500 μ.
• Καστανιές – Βουλγαρία (Τελωνείο): 28 χλμ.

Με λεωφορείο: Υπεραστικά δρομολόγια του Κ.Τ.Ε.Λ. Έβρου εκτελούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Σουφλί, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα. 

Όλα τα λεωφορεία έχουν τελικό προορισμό την πόλη της Ορεστιάδας όπου εκεί υπάρχει ανταπόκριση δρομολογίων μέχρι τις Καστανιές. 

Η τελευταία στάση εντός του χωριού απέχει 300 μέτρα από την κεντρική πύλη. Κατά τη διάρκεια του πενθημέρου πραγματοποιούνται εντατικά δρομολόγια από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι αργά το βράδυ.

Με αεροπλάνο: Το πλησιέστερο αεροδρόμιο βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη και ονομάζεται “Δημόκριτος”. Η Olympic Airways και η Aegean Airlines πραγματοποιούν πτήσεις καθημερινώς. O επισκέπτης μετά το αεροπορικό ταξίδι μπορεί να επιβιβαστεί σε λεωφορείο του Κ.Τ.Ε.Λ. με προορισμό την Ορεστιάδα.

Πληροφορίες: http://www.ardasfestival.gr info@ardasfestival.gr



ΠΗΓΗ. seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου