ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Γιορτή Χειροτεχνίας: «Χειροτέχνικα Άνοιξη 2016»

ΣΑΒΒΑΤΟ 6-2-2016


Πρωτοπορία και καινοτομία στο χώρο της χειροτεχνίας και του DIY στην Ελλάδα φέρνει η καθιερωμένη πια έκθεση «Χειροτέχνικα», στο πρώτο της ραντεβού για το 2016, στην καρδιά της άνοιξης (1,2,3 Απριλίου), στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Η «Χειροτέχνικα» υπόσχεται να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ γκίνες, συγκεντρώνοντας τουλάχιστον 500 άτομα που θα πλέκουν ταυτόχρονα με βελονάκι. 

Το ρεκόρ κατέχουν λιγότερες από 500 πλέκτριες από τη Νιγηρία. Η «Χειροτέχνικα» καλεί πλέκτες και πλέκτριες τη 2η ημέρα της έκθεσης, 2 Απριλίου, να στρωθούν στο πλέξιμο και να καταφέρουν όλοι μαζί να καταρρίψουν το ρεκόρ.

AdTech Ad
Τα τελευταία έξι χρόνια, η «Χειροτέχνικα» αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και DIY, στην Ελλάδα. Έμπνευση, δημιουργία, εκτόνωση και μοναδικότητα είναι η προσφορά της έκθεσης στους επισκέπτες της και σε αυτή τη συνάντηση. Πρόκειται για τη δεύτερη έκθεση που πραγματοποιείται μέσα σε ένα χρόνο στην Αθήνα.

Επαγγελματίες προμηθευτές υλικών και εργαλείων, καλλιτεχνικά εργαστήρια, επαγγελματικές σχολές και εκδοτικοί οίκοι, εκθέτουν και διαθέτουν τα προϊόντα τους. 

Οι βασικοί κλάδοι της «Χειροτέχνικα» είναι τα υλικά ζωγραφικής, decoupage και hobby, υλικά πλεξίματος και ραπτικής, υλικά και εργαλεία για χειροποίητα κοσμήματα, υλικά συσκευασίας, είδη γάμου και βάφτισης, είδη διακόσμησης, εργαλεία κήπου, σκεύη και εργαλεία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, είδη χρωματοπωλείου, εργαλεία, DIY κτλ.

Η «Χειροτέχνικα» καλεί άνδρες, γυναίκες και παιδιά, να ανακαλύψουν τη δημιουργική απασχόληση που τους ταιριάζει. Η δημιουργία είναι η καλύτερη εκτόνωση και στις ημέρες μας, αποτελεί ακόμη και μία διέξοδο επαγγελματική.

Στη «Χειροτέχνικα Άνοιξη 2016», αναδεικνύεται και μία μεγάλη συμμαχία στο χώρο του χειροποίητου και του diy, με τη συνεργασία με την ομάδα «Handmade dreams». 

Το «Handmade dreams: Home edition» στοχεύει στην ανάδειξη των καλλιτεχνών, δημιουργών και χειροτεχνών που ασχολούνται με το interior design και τις κατασκευές που έχουν σχέση αποκλειστικά με το σπίτι.

Πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα με όλες τις εκδηλώσεις και τα εργαστήρια, που θα πραγματοποιηθούν στο πιο δημιουργικό τριήμερο αυτής της Άνοιξης, υπάρχουν στις διευθύνσεις : www.xeirotexnika.gr και www.handmadedreams.gr.

Ραντεβού στη «Χειροτέχνικα Άνοιξη 2016» για ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, αναδεικνύοντας τη δύναμη και την αξία της Χειροτεχνίας και του DIY!



ΠΗΓΗ. newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου