ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ανακοίνωση Προεδρείου ΠΕΣΟΣΕ

ΤΕΤΑΡΤΗ 7-10-2015





Συναδέλφισσες - οι

Χαιρόμαστε που η μειοψηφούσα παράταξη του Σωματείου μας ξύπνησε μετά από λήθαργο 6 ετών. ( Σε αυτό ίσως ωφείλετε και η απουσία της από τα Δ.Σ που πραγματοποίησε το προεδρείο στην περιφέρεια παρουσία πολλών συναδέλφων)



Η ανακοίνωση που έβγαλε το Κοινωνικό Μέτωπο είναι η συνέχεια της πολιτικής που εφάρμοζε και

της νοοτροπίας που είχε όταν διαχειριζόταν τις τύχες του κλάδου μας.


Μια νοοτροπία κομματικού συνδικαλιστή που βρίσκεται σε σύγχυση επειδή πλέον δε μπορεί να διαπρέψει στο ....άθλημά του.

Έξι χρόνια τώρα ήταν πρωταθλητές στην ...ΟΣΦΥΟΚΑΜΨΙΑ. Σερνόντουσαν από γραφείο σε γραφείο , από όροφο σε όροφο μόνο και μόνο για να πετύχουν τοποθετήσεις κοματικών τους φίλων και πελατειακές σχέσεις με την εργοδοσία.

Συνάδελφοι

Δεν  ξεχνάμε ποια παράταξη και ποιος πρόεδρος καθιέρωσε τα 12ωρα έκλεισε σταθμούς (Πειραιά - Χαλκίδα ) έχοντας ως επιχείρημα  να βάλουμε πλάτη για να έχουμε τη δουλειά μας. 

ΦΟΒΟΣ και μόνο ΦΟΒΟΣ!!

Επεξεργάστηκαν και εφάρμοσαν το άθλιο Οργανόγραμμα που διαχώρησε τον κλάδο  κατήργησε θέσεις και  έφερε οικονομικές απώλειες.

Συνάδελφοι του Κοινωνικού Μετώπου πρέπει να καταλάβετε πως η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΔΑ που υποστηρίξατε αποτελεί για όλους εμάς σύγκρουση με την εργοδοσία και την κυβερνητική πολιτική που συνεχίζεται μέχρι σήμερα .

Η ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΑ - ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ που χαρακτηρίζει την ανακοίνωση του Κοινωνικού Μετώπου είναι το κύριο προσόν και θα σας χαρακτηρίζει για τον επόμενο εργασιακό σας βίο. ( αλήθεια αυτά σας έμαθαν στις χρηματοδοτούμενες σχολές κομματικών συνδικαλιστών της Γ.Σ.Ε.Ε που συμμετείχατε ? )

Εμείς κύριο αίτημα έχουμε τις προσλήψεις Σταθμαρχών (αλήθεια συμφωνείτε με την άποψη που εξέφρασε το μέλος σας σε πρόσφατο Δ.Σ ότι δεν χρειαζόμαστε προσλήψεις γιατί θα έχουμε οικονομικές απώλειες?) την συνεργασία με τα άλλα σωματεία για έναν Δημόσιο σύγχρονο Σιδηρόδρομο που θα είναι μοχλός ανάπτυξης για την οικονομία.

Διεκδικούμε ΣΣΕ που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κλάδου και δηλώνουμε υπεύθυνα ότι δεν θα συμφωνήσουμε εάν μέσα στην ΣΣΕ δεν υπάρχει το επίδομα Θέσης Ευθύνης για όλο τον κλάδο όπως υπήρχε πριν το μνημόνιο και κάποιοι φρόντισαν να απωλεσθεί!!

Συνάδελφοι η 

ΕΝΟΤΗΤΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ και ο ΑΓΩΝΑΣ την ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ!!!!



                                            
                                                                      ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου