ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Το ΔΝΤ ετοιμάζει το νόμισμα της νέας παγκόσμιας κυβέρνησης

ΣΑΒΒΑΤΟ 3-10-2015




Ενώ προσπαθεί με κάθε τρόπο να δέσει την Ελλάδα χειροπόδαρα για να της αρπάξει μέχρι και το τελευταίο περιουσιακό στοιχείο, το ΔΝΤ προχωρά στον σχεδιασμό για την πλήρη εφαρμογή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης… 





Ποιο είναι το σχέδιο για τον ερχομό της Παγκόσμιας Κυβέρνησης που έχει ζητήσει εδώ και καιρό ο Γιώργος Παπανδρέου; 

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναμένεται να προχωρήσει σε ένα νέο εναλλακτικό αποθεματικό νόμισμα απέναντι στο αμερικανικό δολάριο.

Ο ρόλος του δολαρίου ως κύριο παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα βοηθά όλους τους Αμερικανούς στη διατήρηση των επιτοκίων σε χαμηλά επίπεδα. Οι ξένες χώρες αγοράζουν οικονομικό χρέος από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όχι μόνο ως επένδυση, αλλά επειδή τα περιουσιακά στοιχεία σε δολάρια είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσουν τα συναλλαγματικά αποθέματα.

Και στις 20 του Οκτώβρη του τρέχοντος έτους, το ΔΝΤ αναμένεται να ανακοινώσει ένα εναλλακτικό του δολαρίου αποθεματικό νόμισμα, το οποίο θα… στείλει εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια που διακινούνται σε όλο τον κόσμο, κυριολεκτικά εν μία νυκτί.

Καθώς η Κίνα, η οποία διέθετε το κυρίαρχο παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα ως το 1944 (διάσκεψη του Μπρέτον Γουντς), κινείται ανοδικά στην οικονομική ιεραρχία, προσπαθεί να προωθήσει το γουάν ως εναλλακτική λύση για το αμερικανικό δολάριο.

Επί του παρόντος, η Κίνα αντιπροσωπεύει περίπου το 11 τοις εκατό του παγκόσμιου ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος, περισσότερο από το 10 τοις εκατό του παγκόσμιου εμπορίου και σχεδόν το 9 τοις εκατό του συνόλου των άμεσων ξένων επενδύσεων.

Η Κίνα μπορεί να προωθήσει το ενδιαφέρον της για το θέμα: «. . . ίσως είναι μια καλή στιγμή για τον σαστισμένο κόσμο να αρχίσει να εξετάζει την οικοδόμηση μιας αντι-αμερικανοποίησης», έγραψε ο Liu Chang στο επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Κίνας Xinhua.




 Robert Kiyosaki: Γιατί έρχεται μια οικονομική κατάρρευση

                                                       
 Κοίτα τι θα συμβεί μετά την κατάρρευση του δολαρίου





ΠΗΓΗ. newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου