ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Το Μεξικάνικο «ARM CUAUHTEMOC» στον Πειραιά

ΣΑΒΒΑΤΟ 1-8-2015


Όμορφες επισκέψεις θα έχουμε στο λιμάνι του Πειραιά αφού τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται στο λιμάνι το ARM Cuauhtemoc του Μεξικανικού Ναυτικού.

Η Πρεσβεία του Μεξικού έβγαλε την κάτωθι ανακοίνωση για την επίσκεψη αυτή. Η Πρεσβεία του Μεξικού πληροφορεί ότι το πλοίο «ARM Cuauhtémoc» θα βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά, πύλη Ε-11 (Σταθμός Κρουαζιέρας Α «Μιαούλης», προβλήτα 12) από τις 3 έως 6 Αυγούστου 2015. 
  Ως μέρος του προγράμματος της κρουαζιέρας με τίτλο «Ανύψωση Της Μεσογείου 2015″, αυτό το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, επίσης γνωστό σαν «ο Πρέσβης και Κύριος των θαλασσών», θα επισκεφθεί την Ελλάδα με σκοπό ναεξυψώσει το ναυτικό πνεύμα στους μελλοντικούς αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού του Μεξικού και σε όλους εκείνους που επιβιβάζονται στην αγκαλιά του, καθώς και να φέρει το μήνυμα ειρήνης και καλής θέλησης του Μεξικού και να κυματίσει τη μεξικανική σημαία αγέρωχα στις θάλασσες και τα λιμάνια όλου του κόσμου.
  Σε αυτό το πλαίσιο, το πλήρωμα του «Πρέσβη και Κυρίου των θαλασσών», αποτελείται από 8 καπετάνιους, 31 αξιωματικούς, 42 δόκιμους της Ηρωικής Ναυτικής Στρατιωτικής Σχολής, καθώς και από 123 είδη και στοιχεία της ναυτικής τέχνης, που έχουν την τιμή να καλέσουν την κοινότητα, κατά τη διάρκεια των 4 ημερών της διαμονής του σε αυτό το όμορφο λιμάνι, και επιθυμεί να γνωρίσει την κομψή ναυτική διακόσμηση του Εκπαιδευτικού πλοίου «Cuauhtémoc», με φινίρισμα και αυθεντικότητα όπως αναφέρουν οι επιβραβεύσεις.  
Το πλοίο αυτό είναι ζωντανό σύμβολο του ναυτικού πνεύματος που χαρακτηρίζει τα ναυτικά στοιχεία που είναι πάντα έτοιμα να εξυπηρετήσουν το Μεξικανικό Έθνος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι 42 δόκιμοι Ηρωικής Ναυτικής Σχολής, που ταξιδεύουν επί του πλοίου και μέσω κατήχησης διατηρούν τις ναυτικές παραδόσεις, εγγράφονται στο τελευταίο έτος με διαφορετικές ναυτικές καριέρες και θα είναι οι μελλοντικοί αξιωματικοί στην Υπηρεσία του Μεξικανικού Στρατού.
  Ώρες λειτουργίας:
  Από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ. στις 3 Αυγούστου Από 10 π.μ. έως 8 μ.μ. την 4, 5 και 6 Αυγούστου


ΠΗΓΗ. arxipelagos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου