ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Μάρδας - Ετοιμάζουμε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που θα διευρύνει τις τραπεζικές υπηρεσίες

ΤΡΙΤΗ 7-7-2015





Νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που θα διευρύνει τις τραπεζικές υπηρεσίες στο κοινό προανήγγειλε ο Δημήτρης Μάρδας.


 «Υπάρχει διασύνδεση, με την έννοια ότι περιμένουμε ένα χρηματοδοτικό πρωτόκολλο, το οποίο θα έρθει, ο ELA πώς θα εξελιχθεί, υπάρχει ένα σύνολο χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας θα δούμε τι θα αποφασιστεί και σύμφωνα με τις αποφάσεις και τα δεδομένα που θα έχουμε στα χέρια μας θα περπατήσουμε και θα κάνουμε τα επόμενα βήματά μας», ανέφερε ο κ. Μάρδας μιλώντας στον Real FM. 

Και συμπλήρωσε:
«Εκείνο που κάνουμε εμείς είναι να έχουμε αρχίσει ήδη από χθες και θα το έχουμε ολοκληρώσει σήμερα και αύριο έως τις 12 το βράδυ, ετοιμάζουμε μία καινούργια πράξη νομοθετικού περιεχομένου που θα διευρύνει τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι τράπεζες στο κοινό. Για να διευκολύνεται ο κόσμος και να εισπράττουμε χρήματα».

Στο ερώτημα αν η μεγάλη πολιτική απόφαση για το ελληνικό ζήτημα μπορεί να είναι σήμερα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ανέφερε: 

 «Μπορεί να είναι. Από όποια οπτική και αν δούμε το όλο πρόβλημα, αν υπάρχει και μια πολιτική βούληση εκ μέρους των θεσμών μπορούμε να φτάσουμε σε μία λύση. Όποτε, σε αυτήν την περίπτωση, μπορώ να σας πω ότι θα έχουμε τον "λευκό καπνό" που ψάχνουμε όλοι μας».


ΠΗΓΗ. newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου