ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Ρωμανιάς - Τα μέτρα μειώνουν μισθούς-συντάξεις

ΤΡΙΤΗ 23-6-2015









«Τα μέτρα είναι άδικα και συνιστούν έμμεση, αλλά σαφή μείωση των συντάξεων, κύριων και επικουρικών», είπε το πρωί στον Αντ1 ο Γιώργος Ρωμανιάς, σχολιάζοντας την ελληνική πρόταση για συμφωνία. 

Σημείωσε ότι η Ευρώπη των δανειστών θριάμβευσε αλλά και πως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα, αν θα περνούσαν οι παλιότερες προτάσεις και δεν καταργούνταν η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, μέσω της οποίας οι απώλειες για τους συνταξιούχους θα ήταν μεγαλύτερες.

 Όπως είπε επίσης ο γ.γ. του υπ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων η Ευρώπη προσέγγισε την όλη κατάσταση με καθαρά λογιστική διάθεση.


ΠΗΓΗ. dikaiologitika.gr

«Τα μέτρα είναι άδικα και συνιστούν έμμεση, αλλά σαφή μείωση των συντάξεων, κύριων και επικουρικών», είπε το πρωί στον Αντ1 ο Γιώργος Ρωμανιάς, σχολιάζοντας την ελληνική πρόταση για συμφωνία. Σημείωσε ότι η Ευρώπη των δανειστών θριάμβευσε αλλά και πως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα, αν θα περνούσαν οι παλιότερες προτάσεις και δεν καταργούνταν η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, μέσω της οποίας οι απώλειες για τους συνταξιούχους θα ήταν μεγαλύτερες. Όπως είπε επίσης ο γ.γ. του υπ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων η Ευρώπη προσέγγισε την όλη κατάσταση με καθαρά λογιστική διάθεση. Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου