ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

«Η πρόταση των “θεσμών” οδηγεί σε κοινωνική γενοκτονία»

ΚΥΡΙΑΚΗ 7-6-2015


 
Την άποψη ότι η πρόταση των δανειστών προς την ελληνική κυβέρνηση οδηγεί σε «κοινωνική γενοκτονία» διατύπωσε σήμερα, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την πρωινή εκπομπή του Mega, ο αντιπρόεδρος της Βουλής.



Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Μητρόπουλος ανέφερε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι εγκλωβισμένη καθώς, από τη μία, η πρόταση των θεσμών για την επίτευξη συμφωνίας με την Ελλάδα οδηγεί «σε κοινωνική γενοκτονία, σε εθνική εκκαθάριση» και, από την άλλη, «η δική μας μας φέρνει πολύ μακριά από το δικό μας πρόγραμμα».

«Την πάτησαν αρκετοί στην κυβέρνηση όταν επένδυσαν στη διένεξη δήθεν του ΔΝΤ, το οποίο στην τελική πρότασή του είναι το ίδιο με τον Γιούνκερ, τον Σόιμπλε, τη Μέρκελ», πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε:

«Οι δανειστές μάς τιμωρούν επειδή κατά την άποψή τους αθετήσαμε τη σκληρή συμφωνία της 20ής Φλεβάρη. 
Το μόνο που συζητούν είναι το σκληρό τελεσίγραφο Γιούνκερ».

Αναφερόμενος, τέλος, στη συνάντηση που θα έχει την προσεχή Τετάρτη ο πρωθυπουργός με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ, ο κ. Μητρόπουλος δήλωσε ότι αυτό που μπορούμε να περιμένουμε είναι «η μάχη του πρωθυπουργού για καλύτερη συμφωνία». 

Ωστόσο, εξέφρασε την πεποίθησή του πως η συμφωνία θα είναι επώδυνη και εκτίμησε ότι το ενδεχόμενο των εκλογών απομακρύνεται.


ΠΗΓΗ. efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου