ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Η ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα στη μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα

ΣΑΒΒΑΤΟ 27-6-2015



Στη μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα κατά μιας νέας συμφωνίας αντιλαϊκών μέτρων ελληνικής κυβέρνησης - δανειστών μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.  



Χιλιάδες διαδηλωτές κατέκλυσαν την πλατεία Συντάγματος για να διατρανώσουν μαζί με το ΚΚΕ την εναντίωσή τους στη συμφωνία – λαιμητόμο που βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων των δανειστών και της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Χιλιάδες διαδηλωτές κάτω από τις κόκκινες σημαίες τάχτηκαν υπέρ της πραγματικής ρήξης, της ρήξης με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία του, για να μπλοκάρουν παντού όλα τα αντιλαϊκά μέτρα.

Στην ομιλία του ο Δημήτρης Κουτσούμπας ανέφερε:

«Φίλες και φίλοι,
Συντρόφισσες και σύντροφοι,

Όπως και πριν από τέσσερις μήνες στις 20 Φλεβάρη εδώ στην πλατεία Συντάγματος διαδηλώναμε ενάντια στη συμφωνία για την επέκταση του μνημονίου που υπέγραφε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, έτσι και σήμερα βροντοφωνάζουμε.

Ο λαός πρέπει να πει το μεγάλο "όχι" στη συμφωνία, "όχι" στη συνεχή χρεοκοπία του ελληνικού λαού, "όχι" στα κόμματα του ευρωμονόδρομου και της καπιταλιστικής εξουσίας. Να βάλει πλώρη για τη δική του πραγματική εξουσία.
Με το ΚΚΕ να αντιπαλέψει, να μπλοκάρει όλα τα αντιλαϊκά μέτρα, στο δρόμο, στους χώρους δουλειάς.

Να μη χαθεί ούτε μια μέρα, ούτε ώρα. Τώρα πρέπει να δυναμώσει η λαϊκή δράση, χωρίς καμιά αναμονή, όποια κι αν είναι η κατάληξη τις επόμενες μέρες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση καπηλευόμενος τα εργατικά λαϊκά αιτήματα. 

Τώρα προσπαθεί να κοροϊδέψει και πάλι το λαό, διαστρεβλώνοντας και ερμηνεύοντας την ψήφο του λαού όπως τον συμφέρει...............ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου