ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Φεστιβάλ πιστοποιημένων προϊόντων

ΔΕΥΤΕΡΑ 27-4-2015



Πατήστε ? για συντομεύσεις πληκτρολογίου.

Το μεγαλύτερο Φεστιβάλ με πιστοποιημένα, βιολογικά προϊόντα μικροκαλλιεργητών από όλη την Ελλάδα πραγματοποιείται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας 8-10 Μαΐου, σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα.

Η ποικιλία των προϊόντων, οι θεματικές ενότητές του, το Αγροτικό χωριό, το πλήθος των συμμετεχόντων αποτελούν εχέγγυα μιας μεγάλης εκδήλωσης που είναι αφιερωμένη στη Μεσογειακή διατροφή και τη χρυσοφόρα ελληνική γη.

Η υγιεινή διατροφή προνόμιο όλων


Να στηρίξουμε τους μικροπαραγωγούς, να προωθήσουμε την ελληνική ύπαιθρο, τη μεσογειακή διατροφή. Το λάδι, τις ελιές, την ντομάτα μας, το μέλι. Όχι στα τυποποιημένα προϊόντα των μεγάλων αλυσίδων τροφίμων. Η υγιεινή διατροφή δεν μπορεί να είναι προνόμιο των λίγων, επειδή την έχουν κάνει ακριβή διατροφή. Να ενισχύσουμε τις αγορές χωρίς μεσάζοντες. 

ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ: ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
Πώς μπορώ να μάθω να φτιάχνω μόνος μου τυρί, κρασί, ζυμαρικά, να επεξεργάζομαι την ελιά; 


Το Αγροτικό Χωριό του AGRO QUALITY FESTIVAL σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε τον τρόπο παραγωγής των ελληνικών προϊόντων μέσα από εργαστήρια και δράσεις που αναπαριστούν την παραγωγή στην ύπαιθρο. 

Γνωρίστε τους θησαυρούς της ελληνικής γης μέσω των εργαστηρίων Παρασκευής Παραδοσιακών Ζυμαρικών, Μελισσοκομείων, Ελαιοτριβείων, παλιών Οινοποιείων, Παρασκευαστηρίου Παστελιού, Αποσταγματοποιείου και πολλών ακόμα εργαστηρίων.

Θα σας προσφέρουν μια ανεκτίμητης αξίας γνώση: θα σας αποκαλύψουν με λεπτομέρειες πώς να παρασκευάσετε ελληνικά προϊόντα.


Αναζητήστε επιχειρηματικές λύσεις σε παραδοσιακά και νέα αγροτικά προϊόντα και μοντέλα

Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα προϊόντων αλλά και αληθινό πλούτο εκδηλώσεων: συζητήσεις, ομιλίες και ενημερώσεις για όλα όσα αφορούν στον προσανατολισμό της παραγωγής, την ίδια την παραγωγική διαδικασία, νέα αγροτικά μοντέλα, νέα μοντέλα επιχειρηματικότητας.

Η ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αξεπέραστης διατροφικής αξίας

Η φράση «παραδοσιακά προϊόντα» περικλείει την έννοια της αγνότητας της ελληνικής γης και την εξαιρετικής ποιότητας και αξεπέραστης διατροφικής αξίας αγροτική παραγωγή στην Ελλάδα.Το παρθένο ελαιόλαδο, τα τυροκομικά προϊόντα, το μέλι, τα κρασιά, τα ψάρια και πολλά ακόμα είδη αποτελούν την ελίτ των παραδοσιακών προϊόντων, τα οποία καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου