ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 16-2-2015



Συνάδελφοι στις 14/2/15 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μας, όπως είχε ανακοινωθεί. 

Παρευρέθηκαν περίπου 60 συνάδελφοι μεταταγμένοι διαφόρων κλάδων, ο πρόεδρος της Π.Ο.Σ. και κάποιοι ομόσπονδοι και συνδικαλιστές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και να μας πουν τις απόψεις τους.



Η κουβέντα μεταξύ μας έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ακουστήκαν απόψεις, παράπονα και αγωνίες πολλών συναδέλφων, ενώ προέκυψε ότι σαν πρώτο βήμα οι μετατάξεις-επαναφορές είναι απαραίτητες για τον σιδηρόδρομο, μέχρι να γίνουν προσλήψεις προσωπικού, γιατί έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του.

Εμείς φυσικά πρέπει να επιστρέψουμε (όσοι βέβαια το επιθυμούν) μόνο βάσει νόμου, ο οποίος θα μας καλύπτει έτσι ώστε κατά την επιστροφή μας να βρεθούμε στην κατάσταση που ήμασταν πριν φύγουμε. Όπως τονίστηκε στη συζήτηση η μεταφορά από τον σιδηρόδρομο δεν ήταν ούτε υποχρεωτική ούτε εθελουσία. Ήταν εκβιαστική.

Εκλέξαμε μεταξύ μας μια επιτροπή 9 ατόμων η οποία θα κάνει τις επαφές με τους αρμόδιους για τον σιδηρόδρομο κυβερνητικούς παράγοντες. 

Όπου χρειαστεί θα συμμετέχει και σε επαφές μαζί με την ομοσπονδία σιδηροδρομικών για να προωθήσει τις απόψεις και τις προτάσεις μας και φυσικά να διερευνήσει τι ακριβώς έχει σκοπό να κάνει η νέα κυβέρνηση με τον σιδηρόδρομο και αν θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της .

Παρόμοιες τοπικές συναντήσεις προτείναμε και πραγματοποιούνται και σε άλλες πόλεις ώστε να ανιχνευθούν οι διαθέσεις των υπολοίπων συναδέλφων σχετικά με τις μετατάξεις. και να μας στείλουν τις απόψεις τους

Τα μέλη της επιτροπής με αλφαβητική σειρά:

1.  ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2.  ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
3.  ΚΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
4.  ΚΟΝΤΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
5.  ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
6.  ΛΙΑΡΟΜΜΑΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
7.  ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
8.  ΠΕΡΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
9.  ΦΡΟΝΙΜΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ




ΠΗΓΗ. vargian.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου