ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

«Δανειακή σύμβαση και μνημόνιο είναι ένα πράγμα»

ΤΡΙΤΗ 24-2-2015

Παφίλης: Επιβεβαιώνεται αυτό που το ΚΚΕ έλεγε και προεκλογικά
 
 «Φαντάζομαι ότι πέρα από τα συναισθήματα τα οποία καλλιεργήθηκαν, κάθε λογικός άνθρωπος πλέον αντιλαμβάνεται ότι συμφωνία μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση με αυτή την πολιτική και φιλολαϊκή διέξοδος από την κρίση δεν μπορεί να υπάρξει», τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, μιλώντας σήμερα στον Real FM.

«Επιβεβαιώνεται αυτό που το ΚΚΕ, και δεν το λέμε για να παινέψουμε τον εαυτό μας, σημείωνε και προεκλογικά και έλεγε όλα τα προηγούμενα χρόνια, ότι το θέμα δεν είναι ποιος θα είναι διαπραγματευτής και τι διαπραγμάτευση θα κάνει, αλλά ό,τι διαπραγμάτευση και να κάνει ο δρόμος είναι αντιλαϊκός και αυτό αποδεικνύεται και με δραματικό τρόπο από αυτές τις εξελίξεις», σημείωσε.
Στο ερώτημα αν η διαπραγμάτευση έχει κάποια διαβάθμιση δηλαδή αν γίνεται τώρα καλύτερη διαπραγμάτευση ο βουλευτής του ΚΚΕ απάντησε: 
 
«Το θέμα είναι τι θα κερδίσει ο λαός και αν κερδίζει ο λαός από αυτή τη διαπραγμάτευση. 
Τι αποτέλεσμα είχαμε από αυτή τη σκληρή, εντός ή εκτός εισαγωγικών διαπραγμάτευση; Είχαμε παράταση της δανειακής σύμβασης, δηλαδή του μνημονίου. 
 
Το μνημόνιο λοιπόν θα ισχύει τουλάχιστον για τέσσερις μήνες. Και η δανειακή σύμβαση για πολύ περισσότερο. 
Δανειακή σύμβαση και μνημόνιο είναι ένα πράγμα. 
 
Και το ότι το τέρμα του μνημονίου στις 25, όπως ειπώθηκε από την πλευρά της σημερινής κυβέρνησης, από τον ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, αυτό είναι ένα παραμύθι». 
 
 
ΠΗΓΗ. newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου