ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Εξεταστική για το ασφαλιστικό προανήγγειλε ο Αλέξης Μητρόπουλος

ΔΕΥΤΕΡΑ 6-10-2014



Εξεταστική επιτροπή για το ασφαλιστικό προανήγγειλε ότι θα ζητήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δια στόματος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Αλέξη Μητρόπουλου. 




«Την επόμενη εβδομάδα, όταν θα έρθουν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση να συνυπολογίσουν πως από τα 70 δις που έχασε το ασφαλιστικό μας σύστημα θα έχουν συναινέσει στην κατάργηση ασφαλιστικών δικαιωμάτων. 

Να λάβουν υπ’ όψιν τους ότι με την ψήφο τους έχουν οδηγήσει στο κραχ των ταμείων» τόνισε ο κ. Μητρόπουλος.

Άμεση ήταν η απάντηση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, ο οποίος κατηγόρησε την Κουμουνδούρου ότι βάζει πάλι το ασφαλιστικό στην «κάμινο των πολιτικών ψευδαισθήσεων και της εύκολης παροχολογίας».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει θέση, δεν διαθέτει ρεαλιστικές και τεκμηριωμένες προτάσεις παρά μόνο ανόητες διαπιστώσεις. Αόριστες υποσχέσεις που χαϊδεύουν αυτιά και έναν καταγγελτικό λόγο επιπέδου τηλεπαραθύρων που μας επιστρέφουν στην εποχή του Μαυρογιαλούρου» πρόσθεσε ο υπουργός Εργασίας. 

Παράλληλα δε, κοστολόγησε στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το συνταξιοδοτικό στα 13 δις ευρώ. «Και τα παραμύθια έχουν όρια» τόνισε.

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ ο Φίλιππος Σαχινίδης μίλησε για... «επιμονή του ΣΥΡΙΖΑ να «ευαγγελίζεται την επιστροφή στην belle epoque του 2009», ενώ έκανε και… αυτοκριτική, αναγνωρίζοντας και ευθύνες του δικού του κόμματος που στην αρχή της δεκαετίας του 2000 «κλώτσησε τη μπάλα στην εξέδρα».


ΠΗΓΗ.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου