ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ - ΕΕΣΣΤΥ - Από την πίσω πόρτα επιστρέφουν συνταξιούχοι τεχνίτες

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1-8-2014



Με ανάρτηση της ΕΕΣΣΤΥ στην διαύγεια πληροφορηθήκαμε σήμερα την επιστροφή 2 συνταξιούχων τεχνιτών για την επισκευή στα ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά συστήματα των ιντερσίτυ και για την επισκευή βλαβών και τη συντήρηση συστημάτων αέρος και ελέγχου θυρών επιβατών.


Αυτές είναι οι αποφάσεις  ΨΠ58ΟΞΑΩ-26Θ και 74Φ7ΟΞΑΩ-0ΝΩ 
για όσους έχουν αμφιβολίες.

Θέλουμε πλεόν να <<ευλογήσουμε τα γένια μας>> όταν μιλάγαμε για επιστροφή συνταξιούχων με μπλοκάκια και έπεσαν όλοι να  μας φάνε.
Τα βγάζουμε από την κοιλιά μας και πόσα άλλα μας έλεγαν διάφοροι σχολιαστές της παρεούλας.
Με τα πρόσωπα που επιστρέφουν δεν έχουμε πρόβλημα αλλά η πολιτική που ασκείται είναι αισχρή και με πρακτική απατεωνάκου.

Σήμερα αντί να εκπαιδευτεί κόσμος πάνω στο τροχαίο υλικό,αντί να γίνουν προσλήψεις επιστρέφουν από την πίσω πόρτα συνταξιούχοι... που εμείς φανταζόμασταν και κάναμε προπαγάνδα.

Επειδή το εξώδικο της ΠΟΣ μίλαγε για προσλήψεις και όχι για τέτοια καραγκιοζιλίκια καλούμε την ΠΟΣ να πάρει θέση στο θέμα.

Πρόεδρε της ΠΟΣ τι έχεις να πεις για το θέμα;

Οι κύριοι διευθυντές και προιστάμενοι στην συντήρηση του τροχαίου υλικού τι έχουν να πουν;
Βγάζατε και ανακοινώσεις εναντίον μας ότι θέλουμε την ιδιωτικοποίηση και εσείς αγωνίζεστε για το αντίθετο..

Τι εχουν να πουν οι τεχνίτες στα μηχανοστάσια και τα εργοστάσια για την επιστροφή συνταξιούχων τεχνιτών όταν με υποχρεωτικές μετατάξεις εκδιώχθηκαν οι συναδελφοί τους και απογυμνώθηκε όλο το σύστημα;
Θα δουλεύουν δίπλα δίπλα με εσάς και οι άλλοι θα αδειάζουν πάπιες στα νοσοκομεία;

Αυτή είναι η διαχείριση του προσωπικού;

Αυτή είναι η λύση στο πρόβλημα;

Η ενέργεια αυτή αποτελεί αιτία πολέμου για εμάς ,απέναντι στο σάπιο κατεστημένο που χύνει κροκοδείλια δάκρυα για τον σιδηρόδρομο και ανοιγει τις κερκόπορτες της άλωσης από φίλους κλπ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου