ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Μικρούτσικος - Κότσιρας - Αντωνοπούλου - Σάββατο 30 Αυγούστου, 21:00 στο ΑΜΑΛΙΕΙΟΝ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-8-2014
 



Σάββατο 30 Αυγούστου, 21:00
Υπαίθριος Χώρος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Αμαλιείου

Προσφορά: Τα πρώτα εισιτήρια με 10€.

Η παράσταση που αποθεώθηκε, σε μια μοναδική καλοκαιρινή συναυλία στο Μαρούσι!

Μετά την εντυπωσιακή υποδοχή που συνάντησαν οι χειμερινές τους παραστάσεις, και την επιτυχημένη καλοκαιρινή τους περιοδεία, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιάννης Κότσιρας και η Ρίτα Αντωνοπούλου επισκέπτονται το Μαρούσι για μία μεγάλη καλοκαιρινή τους συναυλία στον Υπαίθριο Χώρο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Αμαλιείου.


Με όχημα την κοινή τους αισθητική, ανατρέχουν σε σημαντικά τραγούδια και δημιουργούς και παρουσιάζουν ανανεωμένο το προσωπικό τους ρεπερτόριο.


Όμως δεν μένουν εκεί! θα μας δώσουν και μία δυνατή πρόγευση από την επερχόμενη δισκογραφική συνεργασία του Θάνου Μικρούτσικου με τον Γιάννη Κότσιρα και τον στιχουργό Οδυσσέα Ιωάννου.


 Ήδη, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το πρώτο τραγούδι από αυτή τη συνεργασία, με τίτλο «Αυτός ο Ήλιος» και συνάντησε την πιο θερμή υποδοχή.

Ο Θάνος Μικρούτσικος, με την αναγνωρισμένη μουσική προσφορά αλλά και την έντονη κοινωνική του παρουσία, συναντήθηκε πρώτη φορά το 2005 με τον Γιάννη Κότσιρα σε μια συναυλία αφιέρωμα στον ποιητή Νίκο Καββαδία, ενώ λίγα χρόνια μετά συνεργάστηκαν ξανά στις παραστάσεις «Πάντα γελαστοί και γελασμένοι».


Ο Θάνος Μικρούτσικος λέει για τον Γιάννη Κότσιρα: «Κατά τη γνώμη μου είναι αυτή τη στιγμή, ειλικρινά και μετά λόγου γνώσεως, ο πιο ολοκληρωμένος Έλληνας τραγουδιστής. Γιατί ο ολοκληρωμένος τραγουδιστής κρίνεται από το φάσμα ρεπερτορίου που μπορεί να πει. Ε, αυτός είναι σχεδόν σε όλο το φάσμα! Με έναν απίστευτο τρόπο κι ένα απίστευτο ήθος, που μετράει»!


Ο Γιάννης Κότσιρας έχει καταξιωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της τελευταίας εικοσαετίας, ανήσυχος και δημιουργικός. Παρά τη μεγάλη εμπορική απήχηση που γνώρισε από πολύ νωρίς, δεν σταμάτησε να αναζητά την πιο ειλικρινή τραγουδιστική έκφραση σε ό,τι κι αν έκανε.


Τη Ρίτα Αντωνοπούλου μας τη σύστησε ο Θάνος Μικρούτσικος και είναι τα τελευταία χρόνια σταθερή συνεργάτιδα του, ερμηνεύοντας μοναδικά τα τραγούδια του συνθέτη. 

«Η Ρίτα Αντωνοπούλου είναι μακράν η καλύτερη τραγουδίστρια της γενιάς της με σπουδαία σκηνική παρουσία, τραγουδά τις συλλαβές, τις λέξεις και τις φράσεις με τρόπο τέτοιο, που αποκτούν ζωή στην ερμηνεία της» λέει για εκείνη ο Θάνος Μικρούτσικος.


ΠΗΓΗ. viva.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου