ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Πέρασε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η χορήγηση ταυτοτήτων στους μεταταγμένους συνταξιούχους σιδηροδρομικούς

ΠΕΜΠΤΗ 31-7-2014


Το χρόνιο αίτημα της χορήγηση ταυτοτήτων στους μεταταγμένους συνταξιούχους σιδηροδρομικούς γίνεται πλέον πραγματικότητα μετά την απόφαση που πάρθηκε χθες κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 
 Ανάλογες αποφάσεις αναμένονται παρθούν και από τα Διοικητικά Συμβουλίου του ΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ ώστε να δοθούν οι ταυτότητες ενιαία σε όλους του μεταταγμένους συνταξιούχους σιδηροδρομικούς. 
Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η απόφαση αφορά όσους μεταταχτήκαν υποχρεωτικά με τον νόμο 3891/2010.

                    Η διαδικασία
Η διαδικασία χορήγησης των ταυτοτήτων θα ξεκινήσει αφού πρώτα γίνει καταγραφεί όλων των ονομάτων όσων δικαιούνται ταυτότητας και στην συνέχεια θα ανοίξει το ηλεκτρονικό σύστημα για την κατάθεση των δικαιολογητικών. 
Το προσεχές διάστημα αναμένεται η ΤΡΑΙΝΟΣΕ να εκδώσει σχετική εγκύκλιο με την οποία θα καθορίζονται οι προϋποθέσεις με τις οποίες θα δίνονται οι σιδηροδρομικές ταυτότητες στους συνταξιούχους μεταταγμένους σιδηροδρομικούς και στα μέλη των οικογενειών τους.
ΠΗΓΗ. sidirodromikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου