ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Ρέθυμνο - Γιορτή Κρητικής Διατροφής

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27-6-2014

Συνολικά εννιά από τους καλύτερους bartender της Αθήνας και της Κρήτης, θα δώσουν το πιο δημιουργικό ραντεβού στο Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της «Γιορτής Κρητικής Διατροφής», δημιουργώντας από τα αυθεντικά κρητικά αποστάγματα, μοναδικά coctails.
 
 
 
 
 

Έτσι, με έμπνευση τη ρακή και τη Μυρτόρακη, τις λευκές κρητικές ποικιλίες κρασιού Βηλάνα και Βιδιανό, αλλά και την ερυθρή ποικιλία Κοτσιφάλι, οι Γιάννης Αλεξόπουλος , Αντώνης Γιαννακάκης, Αλέξανδρος Γκικόπουλος, Αλέξανδρος Ευστρατιάδης, Σπύρος Κερκύρας, Δημήτρης Κιάκος, Ξαβιέ Μισαηλίδης, Γιώργος Μπάγκος και Στέλιος Παπαδόπουλος θα παρουσιάσουν σε ένα 3ωρο event τις πρωτότυπες συνταγές τους.

Για την δημιουργία τους, χρησιμοποιούν επιπλέον σπουδαία διεθνή αποστάγματα και συστατικά, ενώ πάντα ως βάση κρατούν τα κρητικά προϊόντα όπως το μέλι, το πετιμέζι, τα κρητικά παραδοσιακά αναψυκτικά, την αγουρίδα, τα βότανα και τα και αρωματικά φυτά, τις μαρμελάδες και τα λικέρ.

Στόχος της μοναδικής αυτής εκδήλωσης, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Κρήτη, είναι η διάδοση των κρητικών προϊόντων και η χρησιμοποίηση τους, σε cocktails που σήμερα αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα trends της παγκόσμιας διασκέδασης και ψυχαγωγίας.


Το ραντεβού στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου είναι ορισμένο για την Δευτέρα 30 Ιουνίου από τις 21:00 έως και τις 24:00, ενώ κατά την διάρκεια της βραδιάς κάθε ένας από τους bartenders θα παρουσιάσει αναλυτικά την συνταγή του στο παρευρισκόμενο κοινό.


ΠΗΓΗ. newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου