ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

18ο Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ - 4,5 και 6 Ιουλίου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27-6-2014


Με ένα από τα πιο δυνατά μουσικά προγράμματα το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ εγκαινιάζει το νέο χώρο του στην Πανεπιστημιούπολη στα Ιλίσια. 4,5 και 6 Ιουλίου το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ δίνει το 18ο ραντεβού του στους χιλιάδες φίλους του (κάθε χρόνο οι επισκέπτες του ξεπερνάνε τις 20.000), και φιλοδοξεί να προσφέρει μουσικές συγκινήσεις για όλα τα γούστα.

Την Παρασκευή 4/7 πολλές κιθάρες με Deus Ex Machina, Villagers of Ioannina City,   Άλλος Κόσμος & Frank Panx , Mr Highway Band,  Thee holy strangers, Homeless Art.

Το Σάββατο 5/7 η βραδιά είναι hip hop με 12ος Πίθηκος, Νέγρος του Μοριά, Flow Job, Tiny Jackal, Human, Μόνιμος Κάτοικος and the Crimsons, Wolfy Funk Project feat. Elephant Phinix.

Την Κυριακή 6/7, τη σκυτάλη παίρνει το ελληνικό τραγούδι  (έντεχνο και λαϊκό) με Ελένη Τσαλιγοπούλου και Μελίνα Κανά, Βαγγέλη Κορακάκη, Φωτεινή Βελεσιώτου και Βαγγέλη Καζαντζή, Μαρία Παπαγεωργίου, Usurum.

Παράλληλα, στη μεταναστευτική σκηνή του Φεστιβάλ συγκροτήματα από Αλβανία, Μαγαδασκάρη, Γεωργία, Αφγανιστάν, Κουρδιστάν, Φιλιππίνες, Μπαγκλαντές, Βουλγαρία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στο: http://antiracistfestival.gr/2014/06/04/sinavlies/

Να σβήσουμε τα σύνορα, να νικήσουμε το φόβο, να μη γίνει ο κόσμος φυλακή,
18ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ, 4-5-6 Ιουλίου, Πανεπιστημιούπολη Ιλίσια




ΠΗΓΗ. alfavita

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου