ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

 Γ. Γκιόκας στο «Star»: Ωμά ψέματα ότι μετά τα μνημόνια ή με άλλη κυβέρνηση εντός της ΕΕ, θα ανακουφιστεί ο λαός

ΤΕΤΑΡΤΗ 2-4-2014


«Η αντιπαράθεση και το σκηνικό δικομματικής πόλωσης που εκδηλώθηκε στη συζήτηση στη Βουλή δεν βοήθησε να αναδειχθεί η ουσία του πολυνομοσχεδίου, βολεύει και τους δύο γιατί κρύβει τις στρατηγικές συγκλίσεις των δύο πόλων», επεσήμανε ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στο «Star».

Όπως επεσήμανε, μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, αυτοί που πανηγυρίζουν είναι οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές, οι βιομήχανοι και οι μεγαλέμποροι, καθώς έχουν εξασφαλίσει εξευτελιστικά πάμφθηνη εργατική δύναμη, αλλά και όλα εκείνα τα εργαλεία προκειμένου να συγκεντρώσουν την αγορά, εκτοπίζοντας τους μικρούς επαγγελματίες.

«'Ο,τι περιγράφεται στο πολυνομοσχέδιο, περιγράφεται μέχρι κεραίας στις οδηγίες και τις συνθήκες της ΕΕ και θα είναι παρόντα και μετά την κρίση», υπογράμμισε ο Γιάννης Γκιόκας, αναφέροντας χαρακτηριστικά τη Λευκή Βίβλο, τη Συνθήκη του Μάαστριχτ και την οδηγία Μπολγκεστάιν. 

Ο Γιάννης Γκιόκας κατήγγειλε την κυβέρνηση που λέει ωμά ψέματα ότι με το τέλος της κρίσης ή των μνημονίων θα έρθει ανακούφιση για το λαό, αλλά και τις άλλες πολιτικές δυνάμεις που διαπρέπουν στην ευρωλαγνεία, υπερασπίζονται αυτό το δρόμο ανάπτυξης και κοροϊδεύουν το λαό, όταν ισχυρίζονται πως με μία αλλαγή κυβέρνησης θα ανακουφιστεί ο λαός.
Το ΚΚΕ υπογραμμίζει ότι ΕΕ και μνημόνια διαρκείας πάνε μαζί, καπιταλιστική ανάκαμψη, μνημόνια και αντιλαϊκά μέτρα πάνε μαζί, γι' αυτό και χρειάζονται ριζικές αλλαγές, κατέληξε ο Γιάννης Γκιόκας.  

    



ΠΗΓΗ. 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου