ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

LUKUMΑΔΕΣ: Γιατί η γωνία Αιόλου & Αγίας Ειρήνης είναι μια από τις πιο... γλυκές της πόλης;;;

ΠΕΜΠΤΗ 3-4-2014

LUKUMΑΔΕΣ: Γιατί η γωνία Αιόλου & Αγίας Ειρήνης είναι μια από τις πιο... γλυκές της πόλης;;;

Στην οδό Αιόλου το LUKUMΑΔΕΣ, προσφέρει μέσα σε ένα μοντέρνο χώρο με αυθεντικά στοιχεία, τραγανούς λουκουμάδες και μοναδικές γεύσεις παγωτών. Οι αυθεντικοί λουκουμάδες που όλοι αγαπήσαμε από παιδιά, ετοιμάζονται σε ανοιχτή κουζίνα, φρεσκοτηγανίζονται μπροστά στα μάτια σας σε εστίες γκαζιού μέσα σε μεγάλα καζάνια με φρέσκο, διαρκώς ανανεώσιμο ποιοτικό λάδι και σερβίρονται αμέσως ζεστοί.

Την παραδοσιακή συνταγή με αγνό ελληνικό μέλι και κανέλα εμπλουτίζουν πάρα πολλοί ακόμα γευστικοί συνδυασμοί που υπόσχονται να ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο και του πιο απαιτητικού "γκυκατζή". 
Μπορείτε να απολαύσετε λουκουμάδες με διάφορους ξηρούς καρπούς, γλυκά του κουταλιού και πολλές γεύσεις παγωτού όπως καϊμάκι ή καζάν ντιπί. 
Με γέμιση λαχταριστής πραλίνας ή ακόμα και κρέμας μαστίχας. 
Οι επιλογές στο μενού πραγματικά ατελείωτες !

Και αν θελήσετε να τους συνοδεύσετε με ένα ρόφημα, στους LUKUMΑΔΕΣ θα βρείτε και coffee corner με όλων των ειδών τους καφέδες, από κλασικό ελληνικό μέχρι latte, αλλά και οργανικό τσάι από φυτικά εκχυλίσματα γεμάτα με ευεργετικά συστατικά και χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Επισκεφθείτε μια από τις πιο γλυκές και... νοσταλγικές γωνιές της Αθήνας, για να απολάυσετε το αγαπημένο σε όλους μας γλυκό μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

Η κοινή φιλοσοφία των ανθρώπων στο LUKUMΑΔΕΣ είναι η αγάπη για τα αυθεντικά προϊόντα, όπως οι Λουκουμάδες, με βαθιές ρίζες στην Ελληνική παράδοση. Για τον λόγο αυτό οι άνθρωποι της επιχείρησης έχουν επιλέξει να μην αλλοιώσουν καθόλου την κλασική, παραδοσιακή τους μορφή παρασκευής, κρατώντας τον «κορμό» της παλιάς συνταγής και απλώς προσαρμόζωντας την με κάποια πιό υγιεινά υλικά που παράγωνται σήμερα στην χώρα μας. 
H ζύμη των λουκουμάδων μας παρασκευάζεται καθημερινά κατά την διάρκεια της ημέρας ανάλογα με την ζήτηση που υπάρχει, ώστε να είναι φρέσκια για κάθε μία μερίδα που σερβίρεται.

Όπως θα δείτε και στο menu, οι επιλογές για να συνοδέψετε τους λουκουμάδες είναι πολλές. Κυρίαρχο κριτήριο αποτελεί πάντα η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται. 
Η αγαπημένη σε όλους σοκολάτα πραλίνα χρησιμοποιείται είτε ρευστή και ζεστή σαν topping, είτε στην καρδιά των γεμιστών λουκουμάδων. 
H κρέμα λεμόνι ή η κρέμα μαστίχα χρησιμοποιείται επίσης σαν γέμιση και η άχνη ζάχαρη πασπαλίζεται με αφθονία. 
Σε όλες τις περιπτώσεις μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ των ξηρών καρπών για topping ή των παγωτών (καϊμάκι, kazan dipi, γιαούρτι-μέλι-καρύδι, κρέμα-μπισκότο και άλλες εποχιακές γεύσεις που ανανεώνονται συνεχώς) ελληνικής πάντα παραγωγής, για συνοδευτικό.

 



ΠΗΓΗ. athensmagazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου