ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Λουλούδια στην έρημο μας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4-4-2014



Της Φωτεινής Λαμπρίδη







Και ξαφνικά μπαίνεις στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο Σάββατο βράδυ κι ανοίγει η καρδιά σου. Δεν είναι πως δεν περιμέναμε κάτι τουλάχιστον υπέροχο από τον Haig Yazdijian. Αλλά τόσο η σύνθεση της μουσικής ομάδας όσο η αρτιότητα η προσήλωση και το κέφι μας έκαναν να φύγουμε πιο γεμάτοι πιο ανάλαφροι πιο χαρούμενοι. Να ένα live που μας δικαιώνει. Ορίστε μια ομάδα που όχι απλά δεν κάνει εκπτώσεις στον καιρό των εκπτώσεων αλλά δίνει και κάτι παραπάνω.

Αρμένικα, λαϊκά, δημοτικά, αλέγκρο και χαμηλόφωνα, τραγούδια της ανάτασης και της περισυλλογής μέσα σε ένα ηχητικό τοπίο που άλλοτε μένει πιστό στην παράδοση κι άλλοτε φλερτάρει με την τζαζ την ροκ για να καταλήξει πάντα στον διονυσιακό χορό που σε απελευθερώνει από τη στενή έννοια του χώρου και του χρόνου.

Ο Haig Yazdjian πιο σίγουρος από ποτέ για τη δική μας ανατολή, ο Θοδωρή Κοτονιάς που στερεώνεται ως νέος εκπρόσωπος του έντεχνου τραγουδιού που πατάει γερά στην παράδοση, η Μάρθα Μαυροειδή που δίνει ρεύμα με την ηλεκτρική λάφτα το σάζι και τη φωνή της, ο Βαγγέλης Καρίπης ο Πέτρος Βαρθακούρης και ο Αστέριος Παπασταμάκης δεξιοτέχνες με ψυχή.

Δεν είναι τυχαίο που οι αρχικές τέσσερις εβδομάδες έγιναν τρεις μήνες. Τα καλά νέα διαδίδονται από στόμα σε στόμα. 
Τα τελευταία δύο Σάββατα είναι στις 6 και τις 12 Απριλίου. Προλαβαίνετε!

Πληφορίες

«Τα λουλούδια της ερήμου»
6 και 12 Απριλίου

Γυάλινο Up Stage

Λεωφόρος Συγγρού 143
Ώρα προσέλευσης: 22.30
Ώρα έναρξης: 23:00


ΠΗΓΗ. tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου