ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Αλεξανδρούπολη «Φτερά» έκαναν οι ράγες του Ο.Σ.Ε.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29-1-2014

Αδίστακτοι «κυνηγοί» μετάλλων δεν είχαν αφήσει ράβδο για ράβδο στην παρακαμπτήρια γραμμή του Ο.Σ.Ε στο Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης.

 

Μέλη της σπείρας «κυνηγών» μετάλλων που εξαρθρώθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αλεξανδρούπολη είχαν «σηκώσει» όλες τις ράβδους του Ο.Σ.Ε.
Κατά την έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας στην επιχείρησης ανακύκλωσης ενός 29χρονου σεσημασμένου κλεπταποδόχου κατάσχεσαν μεταλλικά αντικείμενα βάρους 4.036 κιλών που ο επιχειρηματίας είχε αγοράσει από τους πέντε δράστες. 
Ο 29χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ το υλικό αποδόθηκε σε αρμόδιο υπάλληλο του Ο.Σ.Ε..
Δυο από τους δράστες της λεηλασίας του σιδηροδρομικού υλικού ηλικίας 17 και 20 χρόνων, είχαν συλληφθεί σε αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης μετά από καταδίωξη των δυο Ι.Χ. φορτηγών που επέβαιναν μαζί με τους συνεργούς τους ηλικίας 18, 33 και 38 χρόνων οι οποίοι διέφυγαν εγκαταλείποντάς τα. 
 Στο εσωτερικό τους είχαν βρεθεί τότε 28 μεταλλικοί στρωτήρες συνολικού βάρους 1.680 κιλών που είχαν «ξηλώσει» από τη σιδηροδρομική γραμμή του ΟΣΕ.


ΠΗΓΗ. newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου