ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Εκπολιτισμός και Λαογραφικός Όμιλος Καλυβιών (ΕΛΟΚ) - O ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ


ΠΕΜΠΤΗ 24-10-2013

O ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ..



Πολλά συγχαρητήρια για την εκδήλωση στον πρόεδρο του Πολιτιστικού Ομίλου Καλυβίων Χρήστο Παπαπολύκαρπο και στον Γ. Γραμματέα Κώστα Ρεντζιά..

Εκδήλωση-ημερίδα αφιερωμένη στην Εθνική Αντίσταση, διοργάνωσε  το βράδυ της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου 2013  στο πρώην Δημαρχείο Μεγάλων Καλυβίων Τρικάλων, ο Εκπολιτισμός και Λαογραφικός Όμιλος Καλυβιών (ΕΛΟΚ).
  
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και «Σύμβολο» της Εθνικής Αντίστασης Μανώλης Γλέζος.

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα , παρουσία μεταξύ άλλων του βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ Μιχάλη Ταμήλου, της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτας Δριτσέλη καθώς και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μεγάλων Καλυβίων Γιώργου Γιαννούλα, ο κ. Γλέζος, που μέσα από ιστορικά γεγονότα τα οποία φυσικά έζησε πρωτοστατώντας στην απελευθέρωση της χώρας από τον Γερμανοϊταλικό φασιστικό άξονα, έδωσε στο ακροατήριο με μεστό λόγο να αντιληφθεί πως η ανεξαρτησία της Ελλάδας χρειάζεται αγώνα και θυσίες.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, τιμήθηκε η μνήμη του Μεγαλοκαλυβιώτη αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Σεραφείμ Τριανταφύλλου που εκτελέστηκε από τους Ναζί στις 30 Ιουνίου του 1944.
Στην σημασία της Εθνικής Αντίστασης για την έκβαση του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, αναφέρθηκαν στους χαιρετισμούς τους ο Πρόεδρος του ΕΛΟΚ Χρήστος Παπαπολύκαρπος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Μεγ. Καλυβίων Γιώργος Γιαννούλας.


ΠΗΓΗ. elok1811.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου